Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti "ljekarima" dozivotno da rade, a kamoli da drze odgovorne funkcije. Mogu samo zamisliti "higijenu" u bolnici. Zakonski im izreci i kazne zatvora.
Sve ih skupa zarazit EBOLOM .....
"_Nakon tog slučaja ostavke su podnijeli ministar zdravlja Crne Gore Miodrag Radunović, direktor bjelopoljske bolnice Tomislav Jeremić, dok su Tahirović i Puletić smijenjeni. Očekuje se da će Tužilaštvo večeras saopštiti više detalja o ovom slučaju. " Kod nas ministra ne bi izvukli sa kranom, a ne da on sam dadne ostavku zbog nekog propusta. Isto tako ni direktora. :))) Evo vam primjer gospodo ministri vi koji pljačkate našu Državu. Svi komplet koji ste na nezakonit način uzimali novac za odvojeni život, treba da podnesete ostavku. To je samo jedan propust, a svako ministarstvo ima bezbroj propusta. Tako isto i ostali Vladini službenici. Izgleda da ste svi zaštićeni od bilo kakve odgovornosti.
Coce,ko ce tolko trljat sa safunom?!