Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni su još najbolji, gledaju samo sebe, privlače strane investicije, ostatak Balkana pokušava glumatati neko perverzno bratstvo i jedinstvo, prijateljstvo, da smo mogli zajedno i sad bi trajali!
Не у ЕУ не НАТО-У!!! Док орлови и соколи у висине хране птиће. Црна Гора - земља моја, СРПСКА била, СРПСКА БИЋЕ ! ! !
Da koliko i Kosovo....
Crnogorci i Srbi su slican narod, da ne kazem isti. U CG imas primjere gdje se dva rodjena brata razlicito izjasnjavaju-jedan kao Srbin, jedan kao Crnogorac. Vecina Crnogoraca svoj jezik zove srpski, a manji broj crnogorski. Uticaj Srbije na CG je veliki, preko medija, stampe itd. Crnogorci masovno studiraju i rade u Beogradu,a tokom ljeta i sezone odmora, vise je Srbijanaca na moru u CG nego lokalnog stanovnistva. Rodbinske veze izmedju SRB i CG su svuda. Da ne kazem koliko ljudi vuce porijeklo iz CG. Za mene je to isti narod.