Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jahte ne plove po kopnu vec po moru, znaci, iz te perspektive CG je smjestena izmedju hrvatske i albanije. Prije nego se prozbori treba malo i razmisljati
Kad je svog golfa 2 usidrim u ovu luku :)
Nasw ublehe od politicosa da su normalni pokrenuli bi postupak vracanja dijelova crne gore bosni i hercegovini, dakle sve ono sto je prokleti dusmanin duro pucar poklonio crnoj gori.
Monaco? Jeste, ali u crtanom. Svako ko je ljetovao u Monaco, izuzevsi srednjoskolne ekskurzije, zna da ova luka, iako jako luksuzna nije novi Monaco. Ovaj projekat \"Porto Montenegro\" jeste super luksuzan, kao i jedinstven na Balkanu, ali nije Monte Carlo. Zasto? 1) Vec godinama nemogu prodati sve apartmane. Isti se nude na www.knightfrank.co.uk i na www.thomas.at (dvije ugledne brokerske kuce za nekretnine). 2) Ova tematska naselja jesu luksuzna, ali ih ima u Spaniji na desetine, kao i u Grckoj i Francuskoj. 3) Okolo ovog naselja, zvanog \"Porto Montenegro\" su ipak naselja koja dosta lice na \"Bucka Potok\" ili \"Sirokacu\" u Sarajevu nego na Cap Matin ili Cap d`Ail (naselja koja okruzuju Monaco). Ipak, projekat je super, i jos par ovakvih bilo bi super za cijeli Jadran. Samo nije Monaco, ili mozda jeste, ali samo za one koji su ga vidjeli na ekskurziji u srednjoj skoli
No kako Crna Gora ka Monako
PAPCIIIIII Jadransko i Josnko more su u sklopu Sredozemnog kao što je Sredozemno u sklopu Atlantskog okenana pa se kaže da Atlanitk zapljuskuje i Aziju nije ni Monako na obala Sredozemnog nego Ligurijskog mora ali se opet pika kao sredozemna država sto i jeste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mojne sljam da ti opet dodje tu pa ce da bidne teska karacina i heeeelp baaasniaaaa!
ma nije los ovaj Bokakotorski Zaljev, ali objektivno, ekskluzivnije bi im bilo da jahte parkiraju izmedju Kleka i Neuma. :P
HOCEMO KOMENTARE NA LJEPOTICE !!!
haha... naslov je za 10. samo onaj ko nije bio u CG na letovanju moze da poveruje u to. kakav crni monako?! ko je bio u monte carlu zna da je to druga planeta u odnosu na CG primorje. zbog jedne super luksuzne marine uporedjivati CG sa Monte Carlom je samesno. jedina slicnost je slano more.
Za @saunders: Servia je za mene nepostojeća država. S one strane Drine su mi poznati Republike Kosovo, Sandžak, Vojvodina, Crna Gora, Albanija i sl., te neka plemenska zajednica između svih nas nastanjena ciganijom i najvećim šIjamom među ljudima.
Monaco????? Jel ovo neko novo tumačenje Srpskog jezika od strane Bošnjaka??? Vi nemoj da zaboravite da ste pre nego što ste dobili naciju i zastavu \'92 godine pisali i pričali Srpski (hrvatski posle dodato od komunista). Prema tome nije fer prema onim starijim Bošnjacima izvrćati reči nego je i dalje Monako
Ne placaju porez ne benzin. E ti je njima bitno! Eeee hebo ti ovu planetu. Da Bog da im sva ta usteda za transplantacije zatrebala.
bio sam prije tri godine u crnoj gori, to mi je bilo najgore provedeno ferije u zivotu. lift nije radio, penjo sam se s malom djecom svaki dan, 4-5 puta uz stepenice na peti sprat + duseci, rucnici, torbe itd.... FUUUUJ, nikad vise. WC-je da i nespominjem, s.m.r.a.d. urina vas grize do kostiju.
Površina obalnog mora: 33.200 km² Površina kopna i mora: 89.810 km² Ukupna gospodarska površina: 113.680 km² Dužina kopnenih granica: 2.028 km - detaljnije Dužina obale: 5.835 km Dužina obale kopnenog dijela: 1.777 km Dužina obale na otocima: 4.058 km Broj otoka: 1.246 (67 naseljenih)
hrvatsku i crnu goru nikad nemoj stavljati u istu rečenicu, jer to ne ide. vi ste genocidan narod kao i srbi.
hahhahh...čuj ulcinj, sami šiptari. je8ote te ulcinj.