Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Milo! Razbucaj te crnogorske četnike!
Mile se pofaraonio
I ovo je teški kriminal
Da me ponude, odbio bi iz pristojnosti... Koje licemjerje, ja se predstavljam neprikosnovenim. Hajd' ti glasači što imaju koristi, ali za Evropu ? Drugi su diktatori , ali moji su demokrate. Ne da je sve relativno, nego je sve tuga, žalost i laž...Koji je IQ tih..., sve koliko ih ima, pa i u MZ kažu, sjaši već jednom.
Meni se ucinilo "kongres u porodici". Aferim junacino! Ni vladika Njegos se nebi postidio ovako duge vladavine!
Svugdje sve isto. Ko se jednom dokopa vlasti, ne silazi dok ne umre. Demokratija na nivou. Kao i kod nas u Bosni. Ne smije se niko ni kandidovat. Svašta.
Sto bi rekao moj drug inace crnogorac ,,moja baba je za zivota imala samo dva predsjednika,Titu i Milu"...
bas sam se iznenadio,nekadasnji Slobin junosa
Đuko Milanović
Trasirao zemlju u nato, eu, podigao standard, maknuo se od smrdljovog balkana treba dozivotno da bude predsjednik