Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj prijatelju, imas ti jos puno da ucis. Mora da ti je oko 18 godina, nemas pojma sta pricas. A najbolja odvala ti je ta \"ba nema vise ratovanja\". Odma si reko i ko si i sta si a pogotovo koliko dobro mislis. Al\' nisi kriv, da su ti roditelji pametniji, bio bi i it. Naivan si, zelen, citaj. Samo citaj i misli.
Mozda je onda najbolje da nas i oslobode od nas samih. To bi sigurno bio sljedeci korak.
nisi shvatio. :D stite nas od nas samih. :D
Hehe sto volim kad se popale ovi kvazioficiri. Cuj Gripeni, F-16? Hahaha. A mozda i koji stelt, zasto da ne. A na sta idu ti avioni i helikopteri? Na travu mozda? Cime se odrzavaju? Niveom? Hahaha. A tek ta prica da ce da stite susjede, e to je pravi biser? Od koga da nas stite? Od NATO-a mozda? Halo, ba nema vise ratovanja, doslo je vrijeme da valja motiku uzet u ruke i da se od toga zivi. Batali vojnu literaturu, u modi je ekonomija i zanatsvo.
Dum, dum, dum. Dum, dum, dum. Dimni signali kazu: \"Djukaj brat stici. Mi aljbanci docekati brat Djukaj. Djukaj nositi milion od kokain. Propustiti.
Samo kakav razdrndani helikopter dometa bivsih banana ex-yu, njih i ako, nije nikog briga, nece niko zaliti.
Bosnjama ne smiju ni dati nikakav avion, osim ovima u BL. Ako ne bi oni sta, tesko.
Slovenci i kontrola neba, crnogorci i kontrola neba, siptari i kontrola neba...nije stvar u parama, nego ako budu kontrolisali nebo, nema ko da radi u opstini, a o ambasadorima da ne govorimo!!! Slovenci mogu svi da rade kao ambasadori i drzavni cinovnici, a ove ostale poslove im rade gastarbajteri iz juznih nebratskih im kolonija!!! Tako je to kad si dobar konjusar, ehhh, vjestina je to!!!
Cijela Slovenija moze stati u podmornicu, to valjda u slucaju kakve katastrofe, da se spasu ko u biblijskoj Arci. A moj boze!!! Sta ce im podmornica kad nemaju mora, cak i kao eksponat u muzeju!!! Razumijemo da Djukaju ne trebaju avioni, ta gdje ce letjeti, kad mu drzavu mozes prepi.sati!!! Al podmornicu je mogao zadrzati, isto za slucaj katastrofe da spasi crnogorska plemena i rodoslove!!! Ako bi bilo mjesta poslije siptara!!!
kad sam rekao da to madjari rade slovencima, ne mislim da ovi nemaju para, nego jednostavno im to ne treba,..
Zamisao Srbije je da ubuduće naplacuje odbranu neba zemalja bivse nam drzave koje ne mogu prisustiti sebi skupocene avione, kao što to madjari rade slovencnima, 30 ak milki godišnje, pa ti vidi...Dobra šansa za Srbiju da obnovi vazdušne snage i dobro ih unovči.
@@cirkus
imali bi oni to ali da pokupe sve oborene olupine od Triglava do Djevdjelije
Trebali su nama avijone. Mi Allahove dzihadlije ih najbolje koristimo.
i dodatno, tendecije idu ka tome da Srpski avioni u buducnosti cuvaju nebo Makedonije, Crne Gore i BiH. Poz.