Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi ti svojima u bosni jarane, srozali ste aluminij koji je legure radio za ferrari
Kome si ti pomogao taj je otrov u hagu popio
Kao svijetli primjer iz prošlosti, pretvaramo fabrike za proizvodnju aluminijuma u tvornice za preradu paradajza.
Koliko se može vjerovat Čoviću koji i danas destruktivno razbija BiH iako je optuživan za korupciju,pomjeranje rijeke,pljackanje aluminija.Beskrupolozno hladna i osoba opasnih namjera.
Te i vi primjetili kolko botova lozi narod da se svada ovdje ? Ili je Hrvat Ili Srbin ili Bosnjak, prica te o genocidu ? Meni je interes sto je Fadil jos u vlast sto nije u zatvoru, Sto Dodo krade ikone i nista nikome, sto Covic misli da prica za sve Hrvate, on je krpelj obicni
Tvoj narod je bosanski negatoru genocidaski. Kako te nije sramota aluminijski shufte...
Ovaj kriminalac je nadmasio i al kaponea
Gdje si ti ugroženi čovječe? Za ono glasanje protiv negiranja genocida stići će te kazna. Vi ste manjina ovdje i ovako i onako, matematičko gledajući. A ti tvoji tamo uzp, vjeruj ništa, ista moja kona jasna.
Idiote ne mozes cijelu naciju nazivat uzp. Odmah je jasno koliki ti je IQ.
Dok god nas zovete UZP i prijetite nadglasavanjem i biranjem Komšića ništa postići nećete. Dok god birate Komšića imat ćete negiranje genocida
Štovalac 9 januara i rušitelj cjelovitosti BiH.
Nema većeg hinjavca na Balkanu. Za prošle ciljeve koristili su Bošnjake a sad bi za sljedeće ciljeve da koriste Srbe. I hoće li građani tužiti zločinca zbog maltretiranja logoraša.
Ti si pomogao samo onome koga zaobidjes bijednice jadni ❤️🇧🇦❤️
Pa kome ste osim vašoj familiji pomogli??? POKRALI bi Boga, a ne nekome pomogli?! Organizacije iz Sarajeva su nosile pomoć a vi se sad sjetili ŠUPLJE PRIČE!
U Petrinji većinom žive Hrvati iz BiH. Zato ih je i posjetio Čović
Čović nije negator već su bošnjaci Komšo i Dzafer htjeli da se oni koji se ne slažu sa narativom da je bio genovid budu kažnjeno i zakonski progonjeni. ZABRANJENO JE ZABRANJIVATI. DA JE SLOBODA I DEMOKRACIJA HERCEG-BOSNA BI BILA CROATIA🇭🇷❤🇻🇦🙏🇪🇺
Vi bi da se kresnete a da vam ne uđe! Jesu li Hrvati svjesni da su sada pod lupom i da se fašizam više ne može sakriti?
Europejac ahahahahahaha
...ti i tebi slicni ih jedino mozete jos vise ojaditi i uzeti im i ono mnalo sto imaju.