Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NISTE VI UZ KOSOVO! NE VOLITE VI KOSOVO KAO ZEMLJU! VEC ZLATO U ZEMLJI! SVI ZNAJU DA JE KOSOVO PUNO RUDNIKA ZLATA! NIKO NE BRANI NISTA AKO NEMA VLASTITI INTERES OD TOGA!!!
Kosovo nikad nije srpsko bilo niti su tu kad zivjeli srbi i cjeli svijet treba kosovu pomoc da stane na noge... Nadam se da ce uskoro vojvodina biti nezavisna
Zasto i ne bi bila kad SAD zeli da upravlja cijelim svijetom!
Dobro ameri i Clinton, popustite malo Kosovo, Kosovo je nezavisno i ono se lagano krece ka evropskim integracijama, sada se treba okrenuti Sandzaku i podrzati nezavisnost te drzave, odnosno treba pozuriti predstavnike Sandzaka da sto prije proglase nezavisnost, na tome treba raditi a sto se Kosova tice to je zavrsena prica, jedino sto kosovske institucije treba da rjese stanje na sjeveru Kosova i taj dio stave u potpunu kontrolu i pod nadleznost kosovskih institucija, ali to je unutrasnji problem drzave Kosovo kkoje ona treba da rjesi u skladu sa svojim ustavom, znaci sada je prioritet proglasenje nezavisnosti Sandzaka injegovo medjunarodno priznanje.
nemoj da mjesas, (umjetnicki) kavalitet i namjensku muziku koja podilazi jeftinim mediokritetskim emocijama. Muzika koju slusa odredjena populacija, govori mnogo o toj populaciji. Cinjenica da je Ceca prodala toliko CD-ova, je porazavajuca i jasno definira (da ne kazemo provaljuje) nivo slusaoca. Sto definitivno, moze ako hocemo objasniti, zbog cega je zivot populacije koja takvu muziku slusa jednako na porazavajucem nivou.
Daj Marija ovom jednu pivu.
Trolovanje Poseban oblik podje.bavanja na internetu. Svoj smisao ima isključivo na forumima, blogovima i sličnim sajtovima gde se dešava komunikacija. Smisao trolovanja je da lupiš neku žešću otrcanu frazu, davno prevaziđenu, stotinu puta prežvakanu i onda se udobno smjestiš u fotelju i gledaš kako ljudi zapjenili da ti dokažu da griješiš. Naravno, da bi trolovanje bilo uspješno, moraš da izabereš pravi forum za svoju nesuvislu izjavu. 1. Na forumu B92: - Mislite vi šta hoćete, ali za vrijeme Miloševića smo svi živjeli mnogo bolje nego danas, pod ovim dosmanlijama. Hljeb 3 dinara i uživaš ! 2. Na EliteSecurity / Linux podforum - Probao sam taj vaš linux, i mogu vam reći da je Win XP mnogo bolji 3. Neki forum koji posjećuju ljubitelji techno / trance/ house / grange / - Ako broj prodatih CD-a nije mjerilo kvaliteta šta je onda ? Ceca je prodala bar 10 puta više od ostalih.
srbi moraju da svate sto prije to je bolje za sve na prostorima bivse jugoslavije ove granice nije samo amerika ocrtala nego skupina velesila oni dobro znaju sta rade dok to ne ostvare oni se nece odmaci znaci svi u svije kotare i mir i sto prije kako kazu to bolje
mislim da su bosni najvise odmogli njeni inteligentni politicari i profiteri
Podrska Gospodji Clinton, USA I Kosovo Republici, samo naprijed !
PITAJ KURDE KAKO SU ŽIVJELI POD SADAMOVIM REŽIMOM.I KOJE TORTURE IMAJU U TURSKOJ I IRANU.TURSKA NEGIRA GENOCID NAD JERMENIMA A ČINI IH SADA NAD KURDIMA.AMERIKA JE POMOGLA BOSNI VIŠE NEGO SAV MUSLIMANSKI SVIJET.MUSLIMANI SU NAJVEČI NEPRIJATELI MUSLIMANIMA.
Bitno je da vas pi.šaju gdje god stignu. Kako jedino silu priznajete, a to je i njima jasno samo vas oni i mogu disciplinirati da ne pravite sranja po okolini kakva ste navikli. Doqurčili ste svima i nek su vas pukli. I trebate im zahvaliti jer su imali milosti pa vas nisu vratili u kameno doba gdje vam je i mjesto po nivou kulture i civiliziranosti.
kosovo repubiljik!!!
Uvek sam protiv administracije SAD-a pa ako i nešto dobro slučajno urade (što je recimo ipak moguće) pomalo sam sumnjičav i nekako im ne verujem. E sad kome god su Amerikanci pomagali nije se baš usrećio. A najgore su prošli oni koje su ovi kauboji ubedili (recimo režimi u Iraku i Afganistanu) a ovi stvarno poverovali da su im istinski prijatelji.
jest, tako je bilo i sa bosnom pa vidi gdje smo zavrsili