Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Članovi HDZ-a Hrvatske izbačeni iz stranke zbog govora mržnje.." Najobicnije bacanje prasine u oci narodu uoci izbora, propaganda kojom se zeli privuci neopredjeljeni i umjereni Hrvatske glasaci neskloni tradicionalno-sovinistickoj politici HDZ-a. Restriktivne mjere ce se primjeniti na par ocajnika, pripadnika lumpen-proleterijata dok ce HDZ glavonje ostati zasticeni - promotorka mrznje prema BiH je HDZ-ov kandidat za predsjednicko mjesto i na nju se ove mjere dakako ne odnose.
Kad ce nasi iz SDA, DF ili SBB biti iskljuceni iz stranke zbog govora mrznje..
@meho1bosna Ne bi skoro niko ostao unutra.
Hakanje stranackih uhljeba poput plenkovica govor mrzmje OK, uvesti i u ustav RH
oni su isključeni zato što su 'kritizirali' Plenkovića na mrežama. Samo je zvanična verzija govor mržnje, koju Plenković svaki dan upotrebljava bez isključenja.
Pa oni su u EU. Karijera se pravi na višem nivou. EU nije socijalna ustanova, to je jednostavno veliko tržište, koje može raditi i pritisak na druga tržišta kao što radi sad SAD Kina... Mali šengen gdje nas Turska, Rusija i sad Macron gura nije ništa drugo nego srpsko tržište kao najveće. Možemo reći da je dosadašnji rad bošnjačkih stranaka radio na našu štetu.
Nu , pa zar je moguće ? OMG !!!
Kako je moguće da je Hrvatska u EU? To nikom nije jasno. Samo mi recite po čemu prednjače od drugih iz bivše države. Morao bih misliti do sutra i opet ne bih skontao.
@gooUser1567343340 zato sto si glup i nikad neces moci skontat glupi bošnjo hahaha
Pa nisu oni njega izbacili zbog govora mrznje, ocigledno zato sto nije htio sa Plenkovicem. Ovo je samo mala cistka bila :)
obit će se vama o glavu vaš fašizam i nacionalizam kad tad...