Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce ovo Makedonci po kratkom postupku rijesiti i ne dozvoliti širenje nasilja
brzo i ostro
zato sam i rekla nadam se, nadam se da ce uspjet spreciti šire razmjere
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kada su ovo radili u Srbiji i kada ih je srpska policija tamanila, onda je bilo "zli Srbi terorisu nas nevine Albance". Da vidimo dal je Sloba Milosevic kriv i za ovo
Jesu ovi makedonci tolerantni i mirni, aj da i ovo procitam..
Ko bi ovo reko,Siptari 90 godine igrali su se sa slinama a danas prave naj vecu drzavu na balkanu.A i u fudbalu su ljudi napredovali svicina reprezentacija puna siptara.
Opet se srbi malo igraju rata
to je siptarska zemlja i oni su vecina u makedoniji
wtf? opet sranje po makedoniji... ovi albanci se ponasaju tamo kao nasi srbi...
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=5c98VD5aC9w
Poslje kraha južnog toka sada je u igri turski tok, Turci su već u njemu, Grci će najvjerovatnije pristati, sljedeća država na mapi tog toka je Makedonija!!! Zahvalni šipci su spremni na američko ŠCA da destabilizuju Makedonce i kao njihova braća Bugari da taj tok prekinu!
...to za neki novi LIBERLAND
Auu, Alibaba i hajduci.
More i ta.
Vala makedonci su raja, imao sam par prijatelja Makedonaca, njih ne pati ni ko je srbin ni ko je hrvat
ovo sve lici na zescu namjestaljku obavjestajnih sluzbi kojima je interes nestabilnost makedonije i kosova.
U Makedoniji su međunacionalne tenzije iste kao u RH 91. ili u BiH 92. godine. Samo utjecaj SAD sprječava otvoreni rat, ali istovremeno taj utjecaj daje krila albanskim iredentistima da ovakvim potezima negiraju makedonsku državu ! Ali na žalost dolje postoje samo dva rješenja, rat pa tko pobjedi ili podjela Makedonije na makedonski i albanski dio
idemo makedonija sada oštro sve do jednog lagano...
....ovako je i Hitler zakuhao sa poljskom.ko kaže da su albanci sa kosova??jel isto što i bi sa dronom u beogradu??puno se tvrdi a ništa ne dokazuje, nego odmah "osobe su najvjerovatnije sa kosova", ali su vrlo vjerovatnije iz srbije.ipak se zna ko na balkanu zakuhava 25 godina:)))))
lee.....ma jok to albanci bajonetima vade organe ko srbima, samo šteta što nema dokaza, jbg dokazi su čudo:))))