Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je to dobro vrijeme, sve na kredit, sve za raju, jarane, u auto naspi corbe pa u trst po farmerke, te na izlet, te malo na more u kuci puno smjeha... Pocivaj u miru u drugarice!
Vidi se da je sa postovanjem napisano.
I naš Džemal Bijedić je likvidiran s poštovanjem, ova žena imam krvave ruke.
Sa poštovnjem u miru počivaj. Mnogo njih Tebi i Titu nisu ni do poda. Današnje velmože su samo šaka jada - pred suđenja!
Kad je tamo-poslije staljinove smrti došlo do zatopljenja odnosa između rusije i juge, dođe tito na prijateljsku utakmicu između rusa i jugoslavije, u titograd. Kad su jugoslaveni dali prvi gol, digne se trećina stadiona, dignu ruke i počnu aplauzi. Onda poslije malo vremena, rusi daju gol, pa se dignu 2/3 stadiona uz aplauze i povike oduševljenja. Kaže tito svom pobočniku:"Bogati, nisam znao da je došlo ovoliko ruskih navijača da bodre svoju ekipu!" kaže mu pobočnik:"Druže predsjedniče, nisu to ruski navijači nego naši informbirovci!" Naravoučenje (rekli bi braća srbi): oni dolje nisu normalni.
Respekt za gest !!
caco ti si puko i zaluto ovdje.dogovori se sa Feđom i nađite se.
Jovanka nije umrla, ona je samo anđeo koji se vratio kući svom Josipu. Poslednje zbogom, počivaj u miru i oprosti nam što smo bili nezahvalni debili!
Lijepo rečeno !
Divan gest!
u sarajevu ih nema. zaboravili jokalu i titu.