Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Sarajevu plakati koji pozivaju na linc Hanke Paldum
nama je jeftinije da zaljepimo koga pozitivnog ima li ko fening za plakatu?
Mi ne bi imali sve plakate gdje ni polijepiti, koliko je bicakcica, brankovica, izetb, brankovica, harisa, covica, cavica, doda, .... , jadna li nam majka.
On nikada nije bio predsjednik vlade R.Hrvatske niti je bio predsjednik HDZ-a, a ni član te najpoštenije stranke. Sve su to izmislili SDP-ovi pošlusnici oni su na mitinzima glasno vikali: SVI SMO MI SANADER!!! Ovo je laž da je Sanader u Austrijskom zatvoru, on je samo otišao na skijanje! Na sve načine ovi nehrvati koji nisu članovi HDZ-a hoće da podmetnu pravim i legalnim Hrvatima kako u R.Hrvatskoj a tako i u BiH.
place za tobom citava hercegbosna !
opet po muslimanima c c c c