Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nema sa kim nije nesto muljao, od kriminalaca, droge do raznih politicara, zapada, samo da izmuze neku lovu. Imao neke firme muljatorske, one propale, fura neke new age gluposti, Igra neku kvazi evropsku igru, kao proevropske vrijednosti i te fore, a Bog sami zna sta je on. Kako shvatiti ozbiljno bilo kakvu njegovu izjavu kad on kao licnost nema nikakvog kredibiliteta, a ne dao Bog da bude uzor nekome dijetetu.
Blago tebi kad si tako pametan.
Kada su Srpski nacisti došli po Bošnjake, ja sam šutio; jer nisam bio Bošnjak. Kada su zatvorili sve nesrbe, ja sam šutio; jer sam bio Srbin. Kada su došli po clanove grupe "Pravda za Davida", ja se nisam pobunio; jer nisam bio clan grupe "Pravda za Davida". Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni. Martin Niemöller
Oće li crknuti ovaj narkoman ciganski smrdljivi dabogda se predozirao
teško da se čovjek može predozirati narkotickim sredstvima ukoliko iste ne koristi.
@NihadBOSna Zato se vi turci možete predozirati slaninom jer istu konzumirate svakodnevno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako je lako s bonjom, dodjes kazes sto njemu odgovara i ti si najbolji. moze doci svaka bitanga sa losim namerama i reci ono sto bosnjo voli da cuje i eto ljudina, pravi covek, sve najbolje o njemu. e moj bosnjo nauci lekciju pa razgranici ono sto zelis da cujes od istine, skupi bosnjo muda vise pa pogledaj u istinu. dokle god to ne uradis ti si bosnjo u problemu. laka si meta za manipulisanje a osta gladan go i bos
lako je nama sa 180 markica peMzije i kilo slanine nas Milojko samo brani policiju od maloljetnih pravoslavnih terorista !!:)))
Opet Cedo usmrkao par belih linija
Jao poslije onakve brutalne akcije HVO,HV(UZP) i ABiH na Srpski narod stvarno je smijesno da se ti dusebriznici danas brinu o Srpskom narodu.😂😂😂😂😂😂 samo da napomenem da su Bosnjaci svojimbratnim partnerima presudili kao UZP.I time i sebe svrstali u zlocince.
Srbi tresu BiH
Ovaj Cedomir rijedak slucaj pametnog Srpskog politicara! Ne sto naginje na bilo ciju stranu, nego sto bi sa pameti a ne sa zlodjelima stitio svoje. Gori bi on bio protivnik nego jedan Vucic ili Dodik! Jer oni smrde kako god. Ali ovaj je upakovan i pametan! Kapa dolje! Samo njegov je problem sto je pametan i posten politicas u iskvarenoj Srbiji! Na zapadu bi bio min. ministar vanjske politike.
ma, kao što j Abdić i Galijašević primjeri jako dobrih i pametnih Bošnjaka. I njima je veliki problem što su pametni i pošteni u iskvarenoj Federaciji. Možeš misliti.
Mijesanje u unutrasnje stvari BiH.Komentarisi malo Kosovo.Ovakvi izazovu rat.
Samo o Srbima pisete, sta vas briga Bosnje sta se dogadja u drugim drzavama?!?
@mrtvaNogaKojim drzavama? 😂😂😂
Opet si preskočio terapiju. c c c c pa ne možemo tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brat
Ceda, bivsi nacionalista koji je shvatio gde je novac, dobri bosnjani se loze..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Cheda prashak ......hahahahahahahahahahahhahahaaa
RS ima zakone kao i svaka drzava u Evropi!
@mrtvaNoga sipu loma
@sabane Sipu racku Mujo