Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji intelekt ovi muslimanijeri imaju ili sadakate u prici,uz to ide heljp baznia genocid pa onda malo ste hrabri,kad je iza vas jaci,mislim tu uvek igrate neku ulogu dzelata i naravno jedan duzi niz uvreda,podozrenja,mrznje ma nije da niste zasluzili!!
sad bi valjda bio red da KURAVA popusi metak od nekog od njene raje...logika.
Ja se ne bi kladio u EUR da ovo ortodoksno tursko kopile jos njije zivo, ista stvar oi za krmolikog klempavog masovnog zlocinca. Ako je pod lipom na kojoj se psi pisaju redovno u Pozarevcu, evo 1 EUR. Kopilad su garant u Rusiji. Inace bi ova drolja vec odavno sprzila u Njemacku kod onog Bosnjaka da je ponovo ispunjava spermom, prije nego se ubica zaljubio u nju. Steta sto Bosnjaci nemaju dobre kriminalce da to sve odrade po balkanskim standardima.
Samo slusam ove srbe kako ono dvoje kopiladi brane. Ha ha ha Da ste takve mudonje krenuli bi vase\"sveto\" Kosovo da vracate. Vraticete K...C Aja heroja i govana
Pravo zboris momce,tako je :) Slazemo se...
OTIŠLA U BUTIK DA KUPI NOVI LAJB VIDIŠ DA JOJ SE OVAJ GOTOVO RASPO OD OVLIKIH SISA.........HA HA HA
Da li je Ceca Treba s Arkanom da ide i u WC zajedno? Ova drtina priča koješta!
pozeljela se osunecenog k... pa mu nastelila ub.... jer je nije znao j... da valja
Ceca jos uvjek pati za Haretovim penisom
ne bojte se nece puno da vas boli , samo jedan tren :))))))))))))))))))))))
kurvetina vidi joj usta ko harmonika
Papci su se odavali po vokabularu kojim pričaju: Izvinjajem se i obećajem, krumpira i kafeza, ubivenih mije pun kinac. Puno Miljacke treba da proteče da se integriraju ovo novo građansko društvo u Sarajlije.
Meni je svaka zamotana bula bolja picka od Cece.
ali kako ju je je*bo Bošnjo iz Sarajeva, uzeo joj nevinost i to je priznala..haha,guzi,guzi,guzi,guzi četnike....
djindjic je htio isporucit arkana haskom sudu ali su o sprijecili ubili su djindica a arkana stavili na \"sigrurno mjesto\" u moskvi...arkan je znao puno sta i o zapadu a to i zapadu nije odgovaralo da on bude isporucen hagu pa su fino napravili montazu o obistvu arkana zajedno sa srpskim tajnim s-a-n-u sluzbama...