Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugarska nam donira vakcine, hvala SDA bagro
Hvala HDZ i SNSD bagro, to nešto često bude izostavljeno
Jel to ona država što je maloumni bošnjo voli ismijavat?
svaka milostinja vredja , ali milostinja od bugaRA BOLI ....zasto imamo politicareSTO CE NAM , , zasto im dajemo nase novce da nas maltretiraju , zasto smo mi najgori , zasto niko nece da kaze GLASNO , ....SIKTER BAGRO!!!....zasto me babo napravi bas ovde ....zastooooooooo!?
Bugarska je inace severnoamericka drzava 😀
Ima li jos neko da nam sadake udijeli? Pa mi vise cak i ne trazimo, toliko smo jadni da nam drugi sami daju. Mi smo fuj!
Budimo realni pa kažimo BiH je najjadnija država u regionu, ali zato tupavi mošnjo bi se narugao rođrnom ćaći i materi na grobu. Svi su ispred BiH bar 50 god.
Hrvati se cjepe u Hrvatskoj. Srbi u Srbiji. Jedino 1.2 milijuna muslimana se salje pomoc. Komso i Dzafer ,svaka vam čast. O onom novinarčiću lažovčiću Senadu. Samo ih unistavajte. Bravo👍
Lijepa vijest za 1.2 milijuna muslimana koji žive u dvije regije: Hercegovini i Bosni. Bravo Komso i Dzafer👍
JAHHAHAAHAHAHHAAHAHAHAH KAD TI BUGARSKA DONIRA ZNAS DA SI ZAGLIBIO
smecarima i treba tako. sad će sav otpad nama uvaljivati. bakir primio fajzer a narodu će reći ima vakcina ko hoće eto braca bugari donirali. . feninga nije potrošio vakcine. taman da kupi novog A8.
Ove AZ vakcine ce na kraju dijeliti svima uz orbit zvake na trafikama i supermarketima
Svi pisu treba se vakcinisat kad dodje red na njih svi preskoce sute kao Klix steucnjaci, 80 posto ljudi u svim zemljama ne zeli vakcinu i zato sad svi dijele kao donacije da ne propadnu, a tolika je frka bila da se nabavi
Pred istek roka upotrebe, garant.
Na šta smo spali i do čega došli.
Hvala Bakire za sve