Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@stop jeste Srbi su budale pa oni nemaju nista, mislim da srbija i dan danas ima veliku vojnu industriju, ona ne mora da svercuje po turskim kamionima delove, ona ih proizvodi, Bosnjaci su bili i bice topovsko meso u svim ratovima na ovim prostorima, nazalost....a iskreno mislim da je vecina tog naroda postena i vredna, ali ima ogranicene vodje...
koji ste vi kreteni u pm ko ce napadati srbiju sa vazdusnim puskama? O.o pa nebi gadjali price vec ljude a vi ste i kreteni svi ba ovde ko to sprema napad na srbiju mi stojimo gdje jesmo i radimo na nasim problemima¸
Opet Srnine poluinformacije i huškanje. Čitate li vi klocevi tekst uopšte? Radi se o PNEUMATSKIM, tj. zračnim puškama (najvjerovatnije za paintball).
Danas setam dijelom Konjuha iznad Stupara i u nekoj srbskoj selendri gdje nema vise zive duse neko usmrdjel.o srbce zabilo ogroman krst sa 4 S,srecom nedugo poslije par momaka se mahzus popela i sjekirom taj paganski znak iscijepala,cujem kasnije da je to 6 krst kojem je sjekira presudila tu,amin lijepo je cuti da ima bosnji normalnih da nismo svi kurvi.ce za jebavanj.e i bratstvo i jedinstvo
Ja mislim da su Srbi i 91e bili za dijeljenje Bosne, prvo su je htjeli u Jugoslaviji citavu,istina, ali totalnim slomom iste i pocetkom zestokog sukoba formirali su teritoriju slicnu danasnjoj RS koja je opstala. Ta prvobitna teritorija je bila oko 70%, u sv. slucaju vise od danasnjih 49%. Ne daj Boze da bude jos jedan rat u kojem bi Bosnjaci bili glavni agresori na BIH, tj na hrvatske i srpske dijelove iste. Izgubili bi ga i Bosna bi se onda podijelila.
Krivoj osobi se obracas, ja nisam \"cvjecar\". Bio nekad, ali shvatio sam da je to zabluda. Inace se slazem sa tvojim konstatacijama, dodao bih samo da je problem na Balkanu zadnjih 100 godina uvijek bio kad je netko zelio cijelu Bosnu i nije pristajao na dijeljenje. 41\' su to bili Hrvati, 91\' Srbi, a danas su to Bošnjaci. Misliš da će epilog ovoga puta biti drugaciji?
41 i dio Srbije, Srem do Zemuna, je bio pod okupacijom Hrvatske. Pa je olobodjen. Proslog rata dio Hrvatske, Kninska krajina, je bio pod okupacijom Srbije, pa ste pobijedili. Svaka cast. I sa tim smo zavrsili. I nakon toga vise nema povjerenja medju nama, realno. U slucaju BIH, ona je bila citava pod okupacijom Hrvatske, a ne Srbije \'41-\'45. Bosnjaci tada, ko kad ni sad ne znaju ko su bas najbolje, su se priklonili jednim dijelom, a drugim nisu. U svakom slucaju danasnji moderan Bosnjak to smatra okupacijom. I vjerovati vama nakon svega bi bila ludost, kao kad bi se sprijateljili sa Srbima nakon rata \'91. Malo sam realniji, pa mislim da na Balkanu nema osnova da ko kome vjeruje. Ako su Bosnjaci spremni da se suprotstave svima koji ne misle kao oni, to ukljucuje i BiH Hrvate, zajedno sa Hrvatima iz Hrvatske koji ih podrzavaju. A zelja BiH Hrvata je entitet.
Ko god priziljkivao rat, daBogda mu rat bio u kuci po vazdan! toliko od mene.
Pogresno si procitao poruku moga upisa, ja sam samo konstatirao da Bošnjaci gube strpljenje i planiraju obračun. Sa svima koji ne misle kao oni. Mi nismo proglasili muslimane 41\' Hrvatima islamske vjeroispovijesti, nego su se oni tako izjašnjavali. Oni se više tako ne izjašnjavaju i za mene je ta priča zatvorena. Oni su danas poseban narod, sa posebnim potrebama rekao bih. Što se tiče vas Srba, sa vama je također priča zatvorena. Dali smo vam po p.i.č.k.i i više ne držite ni komadić teritorija za koji smo mi kratkoročno zainteresirani. Vi ste ionako sami sebi najveći problem i naša je procjena da u skoro vrijeme nećete biti prijetnja nama, s obzirom na stanje u kojem se nalazite, a i na činjenicu da imate prečih briga od Hrvata. Albance i Bošnjake naprimjer. Dakle, nothing to be worry about, sve ide prema planu, odnosno predviđanjima.
Izgleda da sve ide po planu, nahuskate Bosnjake kao da su vase cvijece pa se onda medjusobno pobijete. Bosnjacko hrvatska ljubav se na djelu moze vidjeti svaki dan u Federaciji. Zato ne prosipaj prazne price. Reci iskreno da svaka poruka mira upucena glupim Bosnjacima znaci da zelite da im otmete dio Federacije. A pritom im osporavate nacionalni identitet vise od Srba i dan danas, smatrajuci ih Hrvatima islamske vjere. Ako se toiliko volite, sto bratski tu Federaciju ne podijelite. I zasto ste se pobili 1993? Jel mozda Hrvatska ima apetite i za vise, kao kad je prije 65 godina citavu BIH proglasila svojom a Bosnjake Hrvatima? Kenjac bio ko vama vjerovao, a Bosnjaci su kenjci ;)
Kad pocinje rat?
Bošnjaci počeli sa pripremama, stvar napreduje prema planu.:)
Az sam oste blgarin ot grad Dimitrovgrad,basta i macija mi iste taka blgari ....elem ja sam po poreklu Bugarin, koji je rodjen i zivi u Srbiji, najradije bi pisao cirilicom ali ne znam dal ce me razberete...pa kad Bosna toliko dobrog oruzja proizvodi zasto je tokom rata kukala da nema oruzja...ali nije to poena, poenta je da je rat za glupe ljude, evo Srbi i Bugari umesto da prave zajednicku drzavu, mi smo ratovali a isti jezik, vera, obicaji, bila bi drzac o jadranskog do crnog mora...Ziveli Sloveni
Točnije za Sadakistan. Azijatski dio BiH u kojem je, uz ispijanje kahvi i bacanje bombi, jedna od perspektivnijih sportskih disciplina i terorizam.
@Tata kemo je deb.l sta cemo sad???
KEMO neka živi Kemo i njegove pristalice...da se vidi sa kim moramo živjeti...i nek se zna njihovo pravo mišljenje Kemica obični si parmak
glup si idi u rov i zagrni se zemljom podhitno!!!