{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Budva: Počinje regionalni sastanak ministara odbrane

A
14.10.2014. u 09:25
0
1
Budva: Počinje regionalni sastanak ministara odbrane
0
Budva: Počinje regionalni sastanak ministara odbrane
Budva
Ministarstvo odbrane Crne Gore domaćin je drugog Sveobuhvatnog regionalnog ministarskog sastanka koji počinje danas u Budvi. Cilj sastanka je usklađivanje regionalne odbrambene i bezbjednosne saradnje na Zapadnom Balkanu i u Jugoistočnoj Evropi, u okviru regionalnih inicijativa članica Američko-jadranske povelje (A5) i Saradnje ministara odbrane Jugoistočne Evrope.
U okviru ovog događaja, kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane Crne Gore,  biće održan sastanak političkih direktora država Zapadnog Balkana, sastanak ministara odbrane država članica A5, ministarski sastanak u okviru  saradnje ministara odbrane Jugoistočne Evrope, kao i zajednički sastanak učesnika konferencije.

Sveobuhvatni regionalni ministarski sastanak okupiće 22 delegacije iz 16 zemalja, uključujući i predstavnike međunarodnih i regionalnih organizacija,  sa više od 120 učesnika, među kojima i ministri odbrane Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Moldavije,  Slovenije,  Turske i Ukrajine.

Regionalni ministarski sastanak trajaće do četvrtka.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ima li Hrvatska pravo graditi Pelješki most?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: