Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će tek korona doć u BIH tako je i sa njemačkom došla korona mislila sad će to proc ono ovo sve do Sad gdje ih ima 16000 zaraženih.
respiratori sa svim dodacima kostaju i do 50000e.razne zemlje ih prave i nemogu da proizvedu u sledecih godinu,koliko imaju narudzbi.bilo bi mi interesantno da vidim tabelu,koliko koja drzava ima respiratora.za CG pouzdano znam da ima 2.juce su im kinezi donirali i 5000 maski.a u srb treba da stignu iz kine respiratori,5mil maski i kineski doktori.bratstvo se u nevolji kuje a srb i kina idu ka zaista bratskim odnosima.kina nam je spasla zelezaru i investirala u bor
@gooUser1583940915 sta ce crnogorcima respiratori kad za svaki tezi slucaj zovu Beograd pa Vucko posalje helikopter da se pacijent transportuje na VMA. Juce im MUP Srbije stavio hotel u Becicima na raspolaganje, koji je inace u vlasnistvu MUP-a Srbije. Za koji dan interventno saljemo brasno, ulje i secer don Milovom diktatorskom rezimu. Cim ovaj kijamet prodje opet ce diktator po starom kako ga ugrozava velikosrpska politika. Ako, tako treba kad smo budale
Ovo nikako da stane, pa necu moci na more ove godine
@AjkuleVodeniServi jesi provalio.mnogo mi zao hrvatske-predsezona je pukla a verovatno ce i sezona.a tek CG kojoj turizam pokriva 25% bdp,sa kineskim kreditom oko vrata i velikim javnim dugom a uvoze 95% svega.sezona ce da im pukne kao i svim mediteranskim zemljama.idealna prilika da se na leto u podgorici skupi 150000/200000 i skine neokomunisticka hunta sa vlasti,koja 30g vodi CG u propast.svasta su im obecali 2006g a nista ispunili.izdali srbe,ruse.mislim na milogorce.