Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST GOSPODINE, ALI TO JE METODA KOJA JE U VISE MJESTA NA SVIJETU PROBANA I NIJE BILO ZACAJNIJIH REZULTATA
@galaxygalaxy bez obzira na sve, ovo je borba za liječenje ljudi, podržavam, rokaj svim sredstvima sve sto ima da se izliječi... od liste čajeva, c vitamina, preporučenih mjesta za šetnju, do redemsvira, hidroksiclorine, svega pa i plazme..
@galaxygalaxy ...ovi su ludi ko struja... prisustvo virusa u organizmu registrovano i nakon vise od 30 dana, a oni ce da uzimaju plazmu od svojih nakon 10 dana Sajma IZLIJECENIH i krkaju u venu umirucima. Ta grandomanija malih. A na Sajmu smjestili zajedno zdrave i bolesne. Virus ce prezivjeti, ali Vucica - sumnjam.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma šta će vam vakcine i lijekovi... pošalji specijalce do zuba naoružane i streljaj 100 korona virusa za jednog oboljelog srbina pa ćeš vidjeti kako će se virus okaniti
A sta ako krvna plazma nosi jos teze bolesti kao sto su:HVI ili karzinom? Koliko bi trebao jedan covjek primiti krvnih plazmi da bi ozdravio.Krvnu plazmu ne mozes uzgajati da bi zadovoljio veliki broj ljudi.Sta je sa krvnom grupom?Ako covjek ne zeli dati svoju krv,sta onda?Sada imamaju ratno stanje, sta ce bititi poslije toga.Moja posvijest je tako organizovana da sam skepticn , i da ne vjerujem svenu sto se da u javnosti.Bolje bi bilo i za vas, za vase zdravlje i daljni zivot.
jel ? zar to nisu Rusi najavili prije 20 dana ? koje su egomanijaci ovi političari
Iskopat ćemo jarak, pa ćemo napraviti most.
Premijer daje stručne medicinske zaključke?
Da je to tako jednostavno i efikasno to bi i drugi koristili. Al rezultati toga su ravni nuli a opasnosti ogromne- počevši od velike opasnosti prenosa različitih drugih oblika oboljenja kao što je hepatitis, hiv.....
Nije zgoreg pokušati.
Jesi li pitala šefa?!
Doktor Dabic ima sigurno rjesenje za Srbiju, ako ga puste.
Dokaz,ko je lider u,regiji,sva sreća da imamo dvojna državljanstva.Dok u Srniji koriste najsavremenije metode kojima pokušavaju da nspadnu Korona virus,u BIH se Bakir,Komšić,Čović,Dodik nadaju hodžinim zapisima.
BAMBI
NEMOJMO ZABORAVITI DA JE VIRUS STO SE TICE GENOCIDA DOSAO IZ ITALIJE, A STO SE TICE FEDERACIJE, ON JE DOSAO IZ ITALIJE KOJEG JE DONJEO COVICEV KUM U TAKOZVANI MOSTARSKO-JUGUZAPADNO BOSANSKI KLASTER, A KONJICKI KLASTER KOJI JE POVECAO FEDERACIJSKI BROJ ZARAZENIH I UMRLIH ENORMNO, TAJ JE DONESEN IZ SRBIJE, NAMJERNO ILI SLUCAJNO, SAD TO NIJE TOLIKO NI BITNO.
@fbUser1567760768 ETO TOLIKO KOLIKO SU OVI "EFIKASNI". TIP IM SE SETKAO ZARAZEN PO SRBIJI, DOSAO U JUGOZAPADNU BOSNU I NAPRAVIO HAVARIJU. AKO TIP NIJE ZARAZIO LJUDE U KONJICU NAMJERNO, STO NIJE ISKLJUCENO, MOZETE ZAMISLITI STA JE TEK URADIO U CACKU I KOLIKO IH JE TAMO ZARAZIO!?
@fbUser1567760768 INACE NEMOJTE ZABORAVITI DA SU OVO ONI ISTI STO SU NAPRAVILI DVA TUNELA NA AUTOCESTI, POTPUNO IH ZAVRSILI, ZNACI RASVJETA, SIGNALIZACIJA, STRUJA, VENTILACIJA, ODVODI, IZOLACIJA, BETONIRANJE, ASFALTIRANJE I ONDA SU SKONTALI DA SU TUNELI NISKI DA KROZ NJIH PROLAZE KAMIONI. ONDA JE BILO KUKU LELE POMAGAJTE BRACO RUSI, SALJITE MASINE KOJE CE DA KOPAJU VEC GOTOVE TUNELE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Filmske metode...
U Srbiji je virus već van kontrole,potvrdio prvi virusolog u Srbiji.
STA KAZES DECKO
ovi poceli eksperimentisati na svom stanovnistvu ne kontam nemaju taj kapacitet sto se uzdisete