Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramuš Haradinaj je rekao da je srbija izvozila de facto na Kosovo preko jedne milijarde EURa i da neće skinuti 100 posto carine na srpsku robu dok srbija ne prizna Kosovo..Već 10 mjeseci egzistiraju te carine i Kosovo je našlo nove dobavljaće za nabavku robe iz Hrvatske,Makedonije,Albanije,Turske,Grćke,Italije koja je jeftinija i bolja od srpske robe.
cemu ovaj glupi prilog??????
Iako nije u najboljem interesu BiH, podržavam Kosovo po pitanju ovih taksi. Šta imaš kupovati od nekoga ko te nije priznao? Znači, ne priznajem te, ali priznajem tvoje pare. I sramota je što bošnjački političari nemaju mišljenje po pitanju priznavanja Kosova, nego su prepustili Dodiku teren. OK, nema konsenzusa, ali možeš jasno i glasno reći koje stavove zastupaš.
Kosovo je dio buduće Velike Albanije. Samo Velika Albanija garantira da će velikosrpski fanatici biti mirni ko bubice.
Mudonje,gazde Balkana..Bosnjo uci od Albanaca⚜🇧🇦🇦🇱
Republik!
Živjelo Kosovo Republik..!!!