Masovni protesti u Prištini
0
"Branimo suverenitet Kosova"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Albanac: Slusaj Sipak, vjerujem da ste upili vec sav obogaceni uranijum kojim je NATO zasipao Kosovo i to pazi, najvise je zasipao Kosovo, a onda pustio vas kao stoku da upijate isti! I juce sam citao da je porast od kok 30% oboljelih od raka na Kosovu... Vjerujem da vam je i sperma sad vrlo kvalitetna :)))))))))) Sad kad pocnete radjati mutante, bice bas simapticno... Zato smo vas i pustili da budete dole dok ne upijete sav uranijum, a onda kad upijete i izumrete, eto nas na Kosovo! Ajde sad lijepo idi na Kosovo i udahni dozu! :))) @?: Nikad! :) Dok ima Srba u BiH nikad! :))) Mozda ti je zao ali tako ti je! A kako se Musliji i Albanci dobro slazu naljbolje smo vidili nekidan na Grbavici u Incognitu.... Jel prezivio Famtir Muljaj ili su mu Muslimani bas zamuljali :))))
Kad će BIH priznat Kosovo?
@Rale Nije u pitanju tretman zene Rale (masina za radjanje) nego je u pitanju kvaliteta sperme. Mozemo je posijati po cijeloj smrdiji da vam popravimo natalitet, a ja cu poceti sa tvojom sestrom i majkom. Reci im nek se dobro okupaju, a posebno paksu. Eto ziv ti nama bio, pripremi ih pa da vidimo je li to do tretmana ili je do kvalitete sperme. Motren e shkaut.
@Anakonda: E trazi odmah azil pa da vidis srece u zivotu sa Sipcima! :) Ali odmah budi spremna da ti svaki sex bude trudnoca :))) Jer kod njih zena nije ljudsko bice vec masina za radjanje...
Ovako i treba, a ne ko Bosnje nemogu nikad izaci napraviti protest, a svi kukaju o nekoj nepravdi. Svi nezadovoljni a nijedan protest, da nebi slucajno propustili 3 dnevne kafe u gradu. Oni se bar bore i vjeeujte oni su decenijama zivili pod ugnjetavanjem i dobro znaju kako treba sa cetnicima. Mi mozemo od njih dosta naucit, a ako ovako nastavimo jos par godina i traicemo azile na Kosovu.
Ja mislim da bi najbolje bilo da Kosovo ostane u sastavu Srbije,ali da Albanci imaju ista prava kao Srbi.Kako se oni mnoze za 20 godina ce ih bit kao i Srba:Volio bih vidjet jednog Tachia kao predsjednika Srbije. Za Srbe je Kosovo Srbija,ali kad sipac dodje u Beograd onda nema tretman kao drzavljanin Srbije sto nije OK
A sta drugo ocekivati u plemenskoj zajednici zvanoj Albanci... Sta drugo da rade nego da setaju kad im je nezaposlenost 70%... A ovih 30% su zene koje jedine rade i to kao masine za radjanje, jer se i ne tretiraju kao ljudska bice od strane sopstvenih muzjaka... A o ovim Muslimanima koji iz ciste zlobe podrzavaju albanske Sipke, pa sto im onda ubiste covjeka nekovece u Incoginitu na Grbavici :))) Ubiste brata Fatmira Muljaja :)))) Eeee tek vi takvi ste u kurcu.... Moje postovanje za sve normalne Muslimane, koji znaju kakva sorta su Sipci!
mislilisu da uzmu bosnu i kosovo ali evoim batura nista nisu dobili isti kurac nek se neda kosovo pod noge cetnicima vladalisu godinama nece vise
ko zna..za desetak godina mozda ce Drogbina rodbina ostala na Bistriku da bude u ovakvim demonstracijama kada MZ prizna RS... moze to i ovako; kad bih ustali danas mozda bi rs i nestala, nikad se ne zna! predlog za ove ko biva \"sarajlije\", ako vam toliko smetaju sandzaklije i sipci vi slobodno mozete preseliti u istocno sarajevo, tamo ce vam sigurno biti ugodnije.
Drogba je Siptar garant. Vidi kako se pali ko na kurblu. Od danas ga ne racunam u domacu raju. Paksu je sipac.
Srbin-iz-BN JEBEM I JA TEBI MAMICU ČETNIČKU U ANUS KOSOVO DRŽAVA ZAUVJEK !!!!
ko zna..za desetak godina mozda ce Drogbina rodbina ostala na Bistriku da bude u ovakvim demonstracijama kada MZ prizna RS... ali onda ce to biti uzaludno..
Jebem najmilije siptarima i svima koji ih podrzavaju ovde na sarajevo-x
Hajde Drogba ne seri vise, matere ti... vise ti je stalo do sipaca nego do rodjene zemlje. Gdje su oni bili 1992- 1995, sto ne ustadose na oruzje tada da nama pomognu. Nek se hebu i oni i njihova mafija koja maltretira Sarajevo. Zaboli me nuca za njima, kao sto i njih zaboli nuca za nama... kao sto ih je i bolila nuca za nama dok su cetnici i ustase klali, silovali i ubijali. A isto tako bi trebao znati da su medjunarodno priznate granice svetinja i da se tek tako ne mogu mijenjati kako se kome cefne. A i ovakva BIH pociva na takvom principu jer presedani oko granica su bomba za nas...
Ne dozvolite da KOSOVA ikada vise padne u srpske ruke...