Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna je nacija kome su ljudi poput Šešelja ponos i dika
Ako trebate sposobnih sudija javite.Odmah batalim baustelu i eto me.
Suti ispišani.
Nego Serge. Šta ti danas poruči onaj mali od Georgijeva. Da nije i kakio.
Šta sad, jel Sud pro-srpski, ili anti-srpski, ili kako nam kad odgovara?
Хашки "суд" је изругивање праву и правди, и у основи је анти-српски, што се лако може доказати и емпиријски. Међутим, да су осудили Шешеља за "вербални деликт", тј. за оно што се свакодневно може чути од усташких и џихадистичких политичара у Хрватској и БиХ, то би био буквално криминал, па се нису хтели компромитовати толико, јер је очигледно!
Brammertz i ostali tužioci su trećerazredni pravnici. Oni bi i na sudu za hitlera izgubili suđenje.
@monkx8 moze biti da su stvarno losi u svojoj struci ili je sve ovako i trebalo biti. ja mislim da je ovo drugo. a da danas vladaju diletanti to je istina
Nece garant...
Vidim ovdje mnogo pravnih stručnjaka u komentarima i evo samo čekam da se oglasi i naš najveći pravni stručnjak Kasim Trnka! Al da vam kažem nešto, daleko od toga da je Šešelj nevin i na stranu to da je vlast Srbije (Vučić i Nikolić), lobirala da se Šešelj osudi na što duže, al jedna stvar se mora priznat- Šešelj je daleko sposobniji i pametniji pravnik od kompletnog haškog tribunala, ja već godinama trubim da će Šešelj dobiti malu ili nikakvu kaznu i nažalost bio sam u pravu.
@MuslimBosniak Pratio sam suđenje koliko mi je vrijeme dozvoljavalo i mimo Šešeljevih zajebancija sa sudom i tužilaštvom, mora mu se priznat da je uradio svoju zadaću. 12 godina je bio u pritvoru i da su ikako mogli da ga osude osudili bi ga, bar mu tako sad ne bi morali plaćati odštetu. Sa pravnog gledišta ih je stvarno izdominirao, tu treba biti realan i to mu priznat, sviđalo se to nama ili ne.
Neki svijetski faktori sa ovakvom presudom, rade na ponovnom zaoštravanju i izazivanju novih sukoba i nastavku ratova na ovim prostorima.
i ja to mislim