Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem, koliko srbadija prati i klika na + -, da kao fol nešto preusmjeri i svali na druge. Najjadnije što sam ikada primjetio!
albanci na kosovu stvarno nemaju srece,evo dok uzmu svoje srbi,bosnjaci,goranci,turci,romi,janjevci,crnogorci,makedonci,egipcani i naravno eskimi njima nista ne ostaje :)
Ksovo je srce srbije al u ku-r-cu, hahahaha
Zasto bosanski muslimani ne zatraze nokoliko opcina u Saint louisu missouri, tamo ih ima vise nego na cijelom balkanu.
Ma braćo doselite se u sadaka city bit će vam ko doma, sandže, stoka iz ist. bosne i vahabije ma milina.
Mrznja srba katolika i srba pravoslavaca prema svemu sto je bosnjacko je ekvivalentna mrznji doseljenickog prema domicilnom stanovništvu,a potice uvjek zbog kompleksa. Izgleda da ovi srbi kako katolici tako i pravoslavci nemogu oprostit ni pomirit se sa činjenicom da nema podjele Bosne.Pa nije Bosna srbija da svakih 40-tak godina mijenja granice,učite,čitajte malo pa ce vam bit jasnije.
samo sbr noz u stomak spasava
A sto je sa hrvatskim općinama u Kosovu i Metohiji.Nasa braca JANJEVCI sigurno to zavrijedjuj jer su pobebice JANJEVCI brojniji i od Egipcana,i od bosanaca,i od turacka.Barem 3 općine za braću JANJEVCE na Metohiji i Kosovu.VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Muhamed. Dobro ime za hrčka ili zeca.
Zašto bi iko ko voli svoje dijete nazvao ga Muhamed?
Ako žele ostati u BiH i zadržati svojih 24%, Muslimani moraju djeci davati imena po bosanskim kraljevima, a ne turkmenistanska imena.
Bosn.jak nep.oredi svoju naciju staru dvad.eset godina stvorenu na la.zi ,krvop.rolicu i izd.aji sa Alba.ncima koji su se uvek drzali s.voga.I da jeste bili dobro cve.ce svih okua.tora koji su Bos.nom prosli jel ste vi njen pri.rodni neprijatelj
Bi li kraljica Katarina danas bila zadovoljna time što je turska nevjera počišćena sa 76% kršćanske BiH? Mislim da ne bi. Rekla bi: "Nisam zadovoljna, samo 100% dolazi u obzir!" Muslimani bi trebali djeci davat imena Stjepan, Tvrtko, Tomaš, Katarina, a ne ova grdna turkmenistanska imena.
Kao prvo ako iskre.no pitas Gor.anci ,bar kako sam ih ja razu.mio se negledaju kao Sr.bi vec kao sro.dni Srbi.na,dalja braca Kao drugo Ne.ser,Al.ija... niko od njih ne vu.ce korene iz Bo.sne vec iz Sr.bije,iz Cezin.e je vecina dosla iz Ma.darske i Hrva.cke,Bo.sanski muslim.ana je jako-jako malo tako da se trude da zado.biju Gora.nce sto je po mom misljenju uvre.da za Gor.ance,mi Srbi .bi trebali na njih kao na narod koji je nama ravnoprav.an ,mada ne po br.oju ali po upornos.ti odrz.avanja svog indetit.eta koji bi trebo biti nama za primer
Bosnia is an amazing country. 49% of Bosnian territory is ethnically Serbian, with another 25% Croatian. In total, 74% of Bosnia is a Christian land, and it was so pretty much throughout all the history: from the establishment of the Christian Bosnian Kingdom (100.000% Christian like any other european country) all the way until today. Muslims, who came to Bosnia in 15th century are today normal citizens of this Christian and European country, and have even authonomy on approximately 26% of Bosnian territory that they populate for more than 5 centuries. They also have their representatives in the government: 4 out of 11 ministers are Muslims. And 10 years ago even the Prime minister of Bosnia was Muslim.