Posjeta Petrovoj crkvi
0
Boris Tadić sutra u Novom Pazaru
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajmo,komentatori. Samo prvo nego krenete, nekoliko podataka za one koji ne znaju. Muslimana u Sandzaku ima 200000 a ostalih isto toliko. Muslimani iz Sandzaka imaju svoje 2 jake partije koje su u koaliciji sa vladajucim strankama u Srbiji (Ljajic i Ugljanin). Postoji i onaj koji je neko svesteno lice i pokusava se baviti politikom i radikalizovati taj narod. Ima pristalica u neobrazovanijem delu naroda, ali to je veoma malo, samo su glasni. Nasi Muslimani su civilizovan svet i veoma su lojalni svojoj zemlji. Potpisujem da oni sa vama ne bi hteli NIKAD, znam to. Za samostalnost ih ima premalo. Sumnjam da bi hteli i autonomiju jer je to skupa igracka. Tada bi im tamo ostajalo vise para ali bi i troskove morali snositi sami, nema onda musti drzavu kad zaskripi. Tako sve ostaje kao sto je i bilo. Pametni su to i normalni ljudi.
a evo ga,stigo je, ja se chudim sta je ova provala oblaka danas, kad ono zbog njega, a juce kako lepo vreme
Da je prije otisao nego kod Dodika bilo bi OK! Ali ovako nista.....
Ide i Pozderac da lobira protiv sandžačkog priznanja Kosova.
Grrrrrrrrrrrrr, sad ce SVI SRBI navaliti da izvrse genocid nad svojim Muslimanima. Grrrrr pomagajte braco Bosnjaci, sta bi mi bez vas
Bosnjaci u Sandzaku su diskriminirani isto kao sto su Bosnjaci diskriminirani u \"republici\" smrdskoj,genocidnoj tvorevini ubice i pljackasa,balkanskog kasapina slobodana milosevica. jedino rjesenje je smrt fasizmu,razlaz i unistenje genocidnih,fasistickih tvorevina. Sevia-zemlja sluga do 2013 godine nece postojati u sadasnjim granicama i bice znacajno reducirana Smrt fasizmu!
PAAAA?
I to se zove presednik Srbistana. Prvo mora na koljena kod Muftije pa za ostalo ce mo da vidimo :)
Nisam upoznat sa situacijom ali koje su ovo kapitalne investicije - raskrsnica Karajukića Bunari - Buđevo. I ko su uopšte Avdovići i Rakočevići?
Mala srbija, Muslimani u sanzaku se ne osjecaju sikurno ni u kom smislu, jer vecinski narod srbije moze jednostavno da izvrsi genocid nad muslimanima, jer vama je to kako popit kahvu. vi ste takva nacija nacija sa greskom zlikovci, neljudi.
Tebi se pacijentu svijet sveo na ovaj sajt... kako si samo jadan i opterecen dangubo