Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ekavici se kaže ne umeju, a ne kao što si ti napisao ne umiju (to mi dođe kao umivanje). Što se tiče Tadića, radi se o beskičmenjaku i autokrati! Na sledećim izborima bi ga i ja kao protivkandidat pobedio, ali tad će mu mandat isteći. Ambicija mu je premijersko mesto, koje i sada obavlja. Srbiji treba nacionalno opredeljen političar i vizionar a ne ljigavi i nesposobni demagog Crnogorac. Pozdrav za braću iz RS.
Srbin 10.01.2010. u 18:35 NEGDE SI NA NIVOU JEDNE OBICNE TROPRSTE SVINJE
Srbin 10.01.2010. u 18:35 TAKVIM KAO STO SI TI DEBELO GUZNO CREVO JE NA VECEM STUPNJU INTELEKTUALNOG RAZVOJA OD VELIKOG IM MOZGA .
@BORIS T Mudzahedin, pogresno koristis ekavicu. Ne kaze se UMEJU nego i na ekavskom i na ijekavskom kaze UMIJU, tako da ne pali fol da si Srbin (CAK NISI NI SANDZO), a sto se tice lijecenja za rak ranu PLANETE ZEMLJE koja se naziva mudzahedin, vehabija, serijat i slicno najbolji je skalpel za sta ce se pobrinuti operatori iz Amerike... Nabijem i tebe i Tadica jer je P I Z D A na k u r a c JOS JEDNOM PREMDA MNOGO VISE VOLIM TADICA NEGO TEBE mudosa... Izvinjavam se sto koristim ovaj srpski rijecnik, ali VI MUDOSI NE RAZUMIJETE KNJIZEVNI JEZIK... Necu te vis prozivati idi isplaci se... p.s. Kad hoces da foliras da si Srbin, onda moras prvo biti pametan, a kad hoces da foliras da zivis u Americi moras nauciti kako se pisu datumi i vrijeme u Americi..Nije isto kao u ZENICI VJERUJ MI... Hoces da dodjem da te ja naucim...Sve je moguce, a ti razmisli malo i o tome... 01.10.2010. u 11:27AM
TAKVI SRBI SU NEPO-ŽELJNI I U CRKVI A KAMOLI BEGOVOJ ĐAMIJI.
SA-X J.EB.EM VAM SVE I ZIVO I MRTVO!!! MODERATORU KONTROLISI KOMENTARE PA.PAK.U SMR.DLJIVI!!!
ZAŠTO NE UKINETE OVO KOMENTIRANJE,OVO PRELAZI GRANICE.MISLIM DA SE OVO SVAKOM NORMALNOM ČOVJEKU GADI!
Vladika vranjski Pahomije, protiv koga je vođen sudski postupak zbog zlostavljanja maloletnika, organizator je pozorišnog festivala za decu sa posebnim potrebama „Naša deca širom Srbije“! Dva od četiri dečaka koji su bili žrtve zlostavljanja od strane vladike Pahomija, kako nam je rekao njihov advokat Aleksandar Stojković, u Grčkoj su nedavno uspeli da završe bogosloviju, jedan je otišao iz crkve i okrenuo se privatnom biznisu, dok se četvrti bori sa teškim psihičkim problemima koji su posledica zlostavljanja. VOLI GA VLADIKA U DUKAT METNUT PA TO TI JE
Mara Gojšina iz Užica u Srbiji, koja je sredinom septembra 2009. godine ubila svoga 42-godišnjeg supruga, svjesno je isjekla tijelo svoga muža na komadiće, utvrđeno je istragom. 40-godišnja žena se tako tereti za ubistvo na težak i podmukao način, pišu Večernje novosti. Ona je, prema vlastitom priznanju, 16. septembra u selu Crvica nakon svađe sa suprugom, potegnula nož i dva puta ga ubola u trbuh. Zatim je tijelo odvukla u pomoćnu prostoriju i nožem ga sasjekla na komadiće. Djeca su za to vrijeme bila u susjednoj sobi. Dijelove tijela zatim je ubacila u prtljažnik automobila na čijem su zadnjem sjedištu bila djeca. Odvezla se van sela, izbacila tijelo iz automobila, polila ga benzinom i zapalila kako bi prikrila zločin.
PIPO NIJE KONJ........ PIPO JE KRME...........
IZVINI ZA SREBRENICU HAAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAAH
izvinjavaj se materi ma gdje se to on izvinjava,tamo gdje su hrvati i muslimani protjerani. Majmune
Srbin 10.01.2010. u 04:05 JA SE NADAM DA TAMO UMEJU DA LECE TAKVE . TVOJE JE SAMO DA UZIMAS LEKOVE REDOVNO .
srbi su sigurno najveci barbari na svjetu,oni znaju najbolje sjec glave...
Svi ste vi ista stoka, i bosnjaci i hrvati i srbi. Potpuno retardirani narodi, sva sreca totalno nevazni u danasnjoj civilizaciji.