Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ih podsjeti da je sarajevo glavni grad drzave u kojoj zive, samo to uradi!
jeste li sigurni da tadić nije držao prekrižene prste iza leđa dok je ovo govorio? preofiran je lik
pravoslavci su gam.ad obicna !! svejedno koje nacije !!
ma gdje ste vi cetalji virite iz rupa kao PACOVI,da vas ko ne pohvata i potrpa u cuze.zatvore svjetske,po cemu ste to vi POZNATI U SVJETU,PA CITAV SVJET ZNA PO GENOCIDU I ZLODJELIMA KLA.NJIMA PO BALKANU CITAVOM NAD BALKANSKIM NARODIMA:HRVATIMA,ALBANCIMA,BOSNJACIMA, SANDZAKLIJAMA,ROMIMA
hehe, a najjace mi ono trazi tadicu od dodika da uradi to i to :) a cek cek?? vi bosnje to ne smete da trazite od Dodika plasite se Dodika niko mu nista ne sme :) ee moje bosnje propali ste totalno, najveca nezaposlenost u evropi, Sarajevo mahala, nemate kulturu, dogadjaje, strane franshize, mcdonalds nemate, kfc, pizza hut?? gde vam je to? gde vam je costa cofee? gde su vam soping molovi?? gde su strani trgovinski centri? gde? gde ste vi? gde ste u sportu? nema vas nigde i zalosno je! ;) samo da vidim koliko minusa ce mi nalupate kad neko kaze istinu :)
CETALJ ODJEBAU.S,A TEBE NECE BITI NI NA MAPI JER CE DA TE TVOJ DODIK UNISTI GLADOVANJEM,PA SKORO STE POCRKALI,OD GLADI.
Opet lazes, kazes da si za postivanje ustava BiH, a ipak bi da se mimoilazi Bosna i Hercegovina i evo opet lazes.... kazes da si protiv nacionalizma, ksenofobije a ipak ti je normalno da narod podrzava one koji negiraju genocid i druge zlocine. Ili deklarativno si za postivanje Ustava a ipak podrzavas to sto se krsi, ili si za postivanje samo tamo gdje tebi odgovara. Umjesto da uvazis jedno saopstenje koje govori o krsenju Ustava, ali ne nbitno je da pokazes svoje ksenofobicno lice o \"poslusniku jevreju\". Bitno je zaobilaziti sustinu i istinu , i zalagati se deklarativno za Ustav. Zaista je tesko zakljuciti ko je ovdje ksenofobican i pun predrasuda. Adio
@decko \"Mene zaista ne zanima sta misli harisov poslusni jevrej\", e, gora sam ja sto razgovaram sa ovakvim.... fuj, pa se pitamo sto im je narod u srednjem vijeku....
znači bliži se kraj Republici Šumskoj
ne mjesenja ponekad se tretira kao saglasnost. dodiku treba kazati da interese srbskog naroda treba traziti u BiH glavnom gradu u sarajevu, treba mu kazati da podvije rep jer JNA nema vise, treba mu kazati da se posere na dejton koji samo podsjeca na nagradu za genocid i da se nova BiH formira na nacin koji funkcionise bez problema kao svicarska, znaci bosni i hercegovinu urediti kao konfederacija triju naroda sa novim kantonima koji ne podjecaju na genocidne nagrade.
Mozda se clanak ne moze otvoriti evo samo onda dio : \"Alkalaj: Projekti entiteta na Drini - grubo kršenje Ustava Ministar Alkalaj je skrenuo pažnju ambasadoru De Cardonai da su ovi razgovori obavljeni mimo znanja nadležnih državnih institucija BiH, te da je rijeka Drina, u onom dijelu u kom predstavlja međunarodnu granicu Bosne i Hercegovine u isključivoj nadležnosti Bosne i Hercegovine. Bilo kakvi projekti entiteta na rijeci Drini stoga predstavljaju grubo kršenje Ustava BiH i Dejtonskog sporazuma. Takvi projekti također grubo krše norme međunarodnog prava koje nalažu da se sva pitanja nenavigacionog korištenja međunarodnih vodotoka moraju rješavati između država koje dijele te vodotoke, a ne između nižih nivoa vlasti u nekoj državi i drugih država, saopćeno je iz kabineta ministra Alkalaja.\"
Realnost jeste kakva jeste i sistem je takav kakav je. Nikome se on nesvidja, ali tu je sta je. Sistem je jedino moguce mijenjati kroz sam simstem, i tu Bosnjaci cine propuste. Ovi projekat ide isto tako na dobrobit Bosne i Hercegovine kao Drzave, putem porza, novih radni mijesta i slicno, Isto tako niko nebrani Federaciji BiH da iskoristi ove projekte za promovisanje svojih firmi u vidu konkurencije u jednom trzistu koji ce moci samo da napreduje ukoliko se realizuju ti planovi. Meni se Dodik nesvidja, nesvidja mi se nijedan politicar politickoj sceni od osamdestih do danas , ali kad je rad u pitanju ja sam uvjek ZA!.
Nemoj ti nikome da pomazes majke ti.............Dobrica mon-strum ti idol koji otvoreno podrzava Dodika a ti se eto kao ne mjesas vec bi samo da pomognes......znamo mi kako vi pomazete godinama vec.....zivi smo svjedoci !!!!! SIKTER
Decko dragi ti da imas minimum kucnog odgoja ne bi o ljudimakoje ne poznajed donosio zakljucke Drugo ako za tebe iznosenje cinjenica predstavlja mrznja ili sta vec je tvoj problem a ne onih koje ti upucujes lijecniku. Trece ako 50% stanovnistva u RS podrzava onog koji negira genocide, zlocine na Kapiji, u Sarajevu, koji se nekulturno I bahato ponasa, vise govori o njima. A i mentalno zaostali su oni koji na mitinzima hodaju sa sajkacama I podrzavaju ratne zlocince. Pa tako da bi zaista vecina trebala da posjete cikeu u bijelom mantilu, a nece sigurno posjetiti dok ima takvih kao ti \"obrazovani intelektualac\" puse vjetra u ledja,i vjerujem da je taj narod zapao u srednji vijek zahvaljujuci takvim “intelektualcima “ Kako postujes Ustav kad ga nepostujes ,evo procitaj ovaj clanak,pa vidi da iznova lazes, http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/110609049 Ako si realan onda treba samo pogledati istinu u oci ,a to je tako potrebno I tebi I drugima u RS.
Taditju Taditju
Sposobnost je opljačati 150miliona km, ako na to misliš onda je fakat sposoban.
Realnost nije samo ono šta tebi odgovara. Realnost je da je vojno politički vrh RSa zločinački, da Dodik iste podržava i negira zločine. To dečko nije sposobnost to je nezrelost uz karakter \'dno dna\'. Uostalom kao i ti, u ratu sa činjenicama i pokušati izvrnuti istinu. Je.beš takvu sposobnost.