Iako je tvrdio da ne želi poziciju
3
Boris Tadić i zvanično kandidat za premijera Srbije
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj tdic je enkad bio dobr frajer, vidi ga kako se usukao.
Ceto k\'o Ceto !
Srpska posla. Ćaću bi prodali, samo da su u vlasti.
KAKVE PROVIDNE IGRE ILUMINATA (DEMONA KOJI VLADAJU COVJECANSTVOM)....KAO TADIC IZGUBIO IZBORE ALI CE GA NIKOLIC USTOLICITI ZA PREMJERA...ISTI SCENARIO PUTIN - MEDVEDEV........A NAROD MISLI DA SU ONI GLASANJEM DOVELI NA PREDSJEDNICKO MJESTO GROBARA SRBIJE I BALKANA NIKOLICA....NE KONTAJU DA JE POSTAVLJEN OD ILUMINATA KOJI POSTAVLJAJU SVOJE SLUGE NA SVA VAZNA MJESTA U DRZAVAMA....OVAJ DVOJAC SLUGA ILUMINATA CE DONIJETI NOVO ZLO SRBIJI I CITAVOM BALKANU...SVE JE VEC IZREZIRNANO I PRIPREMLJENO KAO I 1992 GODINE, VASE JE SAMO DA LEGNETE DA VAS K.O.LJ.U.... NAAVMO OPET CE ISMKORISTITI USRNE RELIGIJE JER JE TAKO NAJLAKSE ZAVESTI OVCE I ODVESTI IH NA KLAONICU...
dabogda ti najprije ozdravio Borise a drugo ce se sve stici...
Kada u uglednim engleskim krugovima spomenem BiH, odmah svi, uzdrhtalog glasa, uznevjereno prozbore: Oh my God, Sejdić - Finci !
Pravi si \"Hrvat\" iz viceva o Muji -kuc kuc - cuje se kucanje na vratima -Tko je? -Tja sam, Mujo! -Tko??? -Tmujo bolan, Tmujo, otvori! :-)))
Gdje si \"Hrvat\" nismo te prepoznali! Jasta... kad cuju Srbin u CRO pomisle na Srebrenicu, a ne na Vukovar, Dubronik itd. aahahahah A kad cuju \"Hrvatska\" misle odmah na Jasenovac AHAHAHAHA Ne misle na turizam, Jadran, more, Split, prekrasni Dubrovnik ahahahhahahahahahahahahha Alo \"Hrvat\", pod tudjim identitetom prozirno napadas Srbe i Hrvate sto je svojstveno samo onima koji su do 1993-ce bili nesto drugo. AHAHAHAHAHHAHA kako se lako odate
... a kad spomenem Hrvatsku svi pričaju samo o Jasenovcu, zgroženi spoznajom šta bolesni ljudski um može napraviti. Bok stari !
Ja koji nisam iz BiH i nisam Bosanac ti mogu reći kad god netko vani spomene BiH prvo što ljudima pada na pamet je genocid u Srebrenici, Mladić, Milošević. Pozdrav iz Hrvatske.
U pravu si. Svugdje u svijetu kad odes i vide ti taj BH pasos na zapadu pomisle: 1) Srbi su t e r o r i s t i 2) Gdje se nalazi viza u ovom pasosu? 3) Jeli odavde djelovao Khalih Sheik Mohamed odgovoran za 911? Nije li on bio prijavljen u Bosni, u Sarajevu, na adresi Bjelave 7? 4) Da provjerimo malo ove slike sa spiskom medjunarodno trazenih t e r o r i s t a. Biometrija majka! Ne, nagradno pitanje ne donosi odobravanje vize. Ovo je samo pogled u ogledalo koji toliko izbjegavate, cak vise od popisa....
DA, AL SRBI SU TI BOSANSKI TERORISTI , KOJI GAĐAJU SNAJPEROM NEDUŽNE CIVILE PO SARAJEVU.... btw. nema ništa od EU.. prije ulazi bosna. vojvodina i sandžak vas napuštaju. drago mi je što su onu djevojčicu spasili od vas bolesnih srba.
č.e.t.n.i.č.k.o. đ.u.b.r.e.
BiH na listi terorističkih zemalja u igrici \"Medal of Honor: Warfighter\" http://www.klix.ba/vijes ti/bih/bih-na-listi-tero rist ickih-zemalja-u-igrici-m edal -of-honor-warfighter/120 4230 15 I ne samo to.. Snajpersko gađanje po Sarajevu tema je video-igrice “Ghost Warrior 2” koja treba da se pojavi u avgustu kao nastavak jedne od najpopularnijih video igrica. http://www.youtube.com/w atch?feature=player_embe dded &v=Ob10NqVORyg#! Bosnjaci kontate li vi ove natuknice? Vidite li kako sam vas \"fino\" promovisao po svijetu i kako nas sad vide? Mislite li da je ovo bezveze ili uvod u nesto ozbiljno? Posljedice kada te ovako vide na zapadu su vise nego OZBILJNE a sad se vi nastavite za[3ebavati.
Samo da kazem da sam upalio sad ovaj red carpet na novoj i da mi se digo na ovu nikolinu pisek...ima sifone prva liga!