Glumac životno ugrožen
0
Bogdan Diklić jutros imao srčani udar
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogdane moras izdrzati,zato sto si dobar covjek .Evo vjerujem puno ljudi iz moje okoline a iz cijele BiH je u ovim trenutcima sa tobom.
H I H I H I H I J B G BOGDANE BOGOM DANE JARANE STA DA TI KAZEM I NAMA CE TO TAKO ISTO....
JES VALA BOGDANE MI TE U BOSNI VOLIMO AMA BAS UBISMO SE OD LJUBAVI ET a ti rumenko sta s e r e s ti svijut? idi tamo kod damira i kaki.
DRZI SE MAJSTORE, UZ TEBE SMO @rumenko.......idi kaki kod Damira
BOGDANE LEGENDO
sve je, je li, \"kako treba\" da bude, bagru zivot stedi a udara u srcane i moralne. diklicu, sta ce biti biti ce, ali sta si ti dao glumom i ljudskom djelatnoscu, vec je bilo i valja, i zove se ljudovanje, sto bi schvabe rekle du bist ein mensch. rumenko, za tebe bestidnoga rumenim se od stida. zapusten si i vaspitno i moralno i treba ti svekolika pomoc cim mozes da surovo udaras u ljude dok su oni u najtezim momentima.
Legendo, sta god da bude - ostajes najveci!
STO skoriji oporavak zelim ti..... legendo nasa
DRZI SE GLUMCINO!
crni mirko sta ti je?! nista, tata me malo tukao. ne daj se dikla!
Rumenko, zlobniče.
ne daj se care
Drzi se Bogdane, ti si ostao posljednji od legendarnih \"Maratonaca\"
\"Njemu se ne isplati izlaziti odozdo\" :D:D:D:D:D
rumeni ne valjaj gluposti