Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi budala kako protestvuju. Lijepo ostaviš komentar na Klix-u da si protiv reformi i tako si ispunio svoju građansku dužnost. Tako se to radi a ne na ulicu da se protestvuje.
@Zaovceistina Macak niko ne protestvuje ali ako te zanima historija protesta razmisli malo o tome ko i kako si dobio 8 satni radni dan, zdravstveno osiguranje, penzioni fond, kako ti je zena dobila pravo glasa i rada, socijalnu pomoc, bolovanje, itd.
Demokracija u pravom smislu te rijeci ne postoji niti u jednoj jedinoj zemlji
Da nije bilo Hajriza Dogloda nasa policija ne bi nikako koristila pendrek😂
Kod nas su angazovani u buregdzinicama
Daće i vama Bog po zasluzi! Na tuđoj nesreli negradi se sreća!
Daće i va a Bog po zasluzi! Na tuđoj nesreli negradi se sreća!
Francuska propada..ima najveću nezaposlenost u EU, poslije Španije i Italije
U BiH zbog ekonomske reforme, nezaposlenosti, zakona na štetu stanovništva, nameta, siromaštva, gladi, obespravljenosti, radničkih i penzioni prava, itd., itd., narod protestuje sa mobilnih aparata, laptopa, računara, kafića, frizerskih salona i kućnih sjela. Policiji, SIPI, OSI i specijalcima je krivo zbog modernog protestiranja, modernih demonstranata jer su im pendreci neiskorišteni u celofanu. Naši demonstranti pale vatru ali zbog roštilja 🐑🐑🐑
Dobro,, obučeni,,policajci. Kad,,Dodik,,izvede na,, paradu,,one ,,svoje jajare,,od policije vidi se u kojoj je bijedi,,genocidni entitet,,i institucije. Jad i bijeda.😎
selo moje ljepše od pariza lijepo iz daleka još ljepše iz bliza
Nigdje ne teku med i mlijeko