Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je onaj sistem"daj novac i ne pitaj gdje ga trošim", jer se tako nešto može protumačiti kao petljanje u unutarnje stvari.............
sreća pa se ove liberalne demokrate nešto pita u hrvatskoj. Nije mi jasno odakle izvlačite sve ove stručnjake i politicare?
Pravo kazes, vise ekonomije, manje nacionalizma..
e idu mi nakuhrac ovi kockasti...samo bi neke sadake...postali su gori od bosnjaka...ustvari,s kim si takav si..... :))))))))))
;)))))))) ma ti si kuton ikoristeni;))))))))
RH ima dužnost i zadatak, neovisno o garnituri koja vlada, da se brine i pomaže koliko može, i Hrvate u susjednim državama.Kako u Srbiji (Vojvodini) tako i u Bosni. To dobar dio džihadlija i budućih islamskih terorista dočekuju "na nož" jer su preživači sebi utucali u ono malo mozga da je to dioba Bosne. Nitko osim Erdogana od stranih državljana nije u Bosni dobrodošao ni po kojoj osnovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)