Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mozes i da posaljes pare a da ne dodjes..
Postojil mogućnost da se i MITO plati elektronski, PAYPALOM ? AKo postoji, Sebija i BAkir će to i kod nas odmah uvesti !
@Dragoon Čovjek je doktor IMTa okružen još jačim KONZILIJEM i svjetnicima poput dr RAdeljaša, a ti meni nemoj im davati ideje ! KAkve ba ideje uhvatio bi ih FBI dok trepneš, zato nikad baš nikad mito neće uzimati drugačije NEG U KOVERTI !
Kad cujem koliko kostaju usluge ljekara/doktora na zapadu..pomislim..sreca sto kod nas postoji mito i korupcija pa kad zakitis doktora sa 200KM ..nedeljom u tri u jutro te pripazi i ljeci ko najrodjenijeg brata... :) :)
buhahahahahahhahahahahhahaha 90% bili mesari,stolari zavrsili fakultet u travniku,kiseljaku i kalinoviku