Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vodja kriminalne tajkunsko-lopovske zute bande koja je 12 godina pustosila Srbiju, krala, pljackala i dovela je do bankrota sve dok ih 2012. na izborima gradjani nisu nabili nogom u debelo meso. Danas nebitan lidercic jos nebitnije stranke sa podrskom naroda od 0.1%.
@psovman345Returns Imaš li komentar na ovo što se desilo između glumice Seke Sablić i Vučića?
@Hungac nemam jer se izmedju njih nista nije desilo. Previse citas tajkunsko-lopovske 'medije' a sto je najgore verujes njihovim lazima. Jedan poslanik patriota u skupstini je komentarisao njen intervju koji je dala jednom tajkunsko-lopovskom podlistku. Taj komentar se nije svideo tajkunima i lopovima pa su digli sveopstu haiku i harangu u 'medijima' pod njihovom kontrolom i vlasnistvu. Oni bi da se vrate na vlast da ponovo kradu i pljackaju ali narod ih nece jer ih dobro zna.
izdajica
Ja i?
@KurtaKinte1212 🙄🤔ma malo je kahali🤗😆😆😆i cesce u cenifu ide🤗😁😁😁nista opasno🤗😆😁
Neka ste nam javili tu presudnu vijest 🤣
Kakva vijest u pm...
moj komsija enver iz nemile je dobio koronu, molim da se objavi na klixu i ostalim medijima... na sto su ovi nasi jadni mediji spali...