Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da ce mu firma biti big šit
Bolje da je otvorio pogrebno preduzece. SDP je sahranio.
Opa bato 5200 KM. Nikad nije kasno da se krene ispočetka. Zlaja isto konto da uzme IMTa 750 miliona KM na termo bloku Tuzla :))))
@malosutra633 Zaštitiće ga njegova masonerija.
Što bi rekli u nekim dijelovima tuzlanskog kantona....sad je i on "firmaš" :D:D
...velemajstor koji je od izgledne pobjede doveo sdp na rub opstanka. politički sunovrat, neviđen na ovim prostorima zadnjih 25 godina. dakle, ima sve reference i predispozicije za savjetnika i experta.
trebali ste vecu sliku staviti da malo prostor popunite, kad vec niste znali sta napisati.
tvrtku*
Političari na vlasti imaju savjetnike. Kad siđu sa vlasti onda oni postaju savjetnici. Nevjerovatno koliko rupa u samo dvije rečenice.