Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...joj jest sigurno je halvu pored hurmasica pozeljela!!!
mogla je i malo halve narucit
cuj \"...u svoj stan u Beogradu...\" otkud joj to? a sta je sa onim u Lenjinovoj 127a, iz kojeg je iznijela stvari \'92 ? mozda je mijenjala taj za ovaj u Beogradu, tih godina su stanovi po Grbavici isli ko halva ;P
Mozes joj zabrnit u kucu da ti udje a u Srpsku drzavu BiHuvjek je dobro dosla kraljico.
Proglasiti je za Persona non grata i zabraniti ulazak u BiH.
Ruzna i genoc**na! Trazit ce ona sama da sto pre skrati muke nakon svedskih zatvora.....hehe
ma nije ruzna photoshop
E jest i ruzna..
E jebi ga baba, sta ces mi ovamo. Ja sam jedini lider republicko-srpskih Srba. Ostani u Beogradu, ali mi ne dolazi u banjalucki begovat jer sam ja tu jedan i jedini i drugih vodja ne treba. A ja cu sve o tebi lijepo zboriti na televiziji i radiju. Moze tako?
krepaj kucko jedna jalova.
ona je svoje odlezala, a kad ce njeno mjesto zauzet drugi lideri ?
j.eb.em mater sudiji koji joj je dosudio 11 bijednih godina, plus onom koji je pustio. koja sramota, zbog ovog bosnjaci trebaju prekinuti bilo kakvu saradnju za hagom. treba nam jedan jak politicar koji ce stracima za svaku anomaliju j.ebat mater javno.
mi te cekamo,,,na aerodromu NIKOLA TESLA a festa je u hotelu JUGOSLAVIJA ZIVELA!!!