Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al smrdi prica skroz hem planinar sam u planini hem 63 godine hem bik u planini, haj da je reko medjed a posebno smrdi ovo bosKARINA... da je kod nas bo bi se on sa Rudonjom i Zekanom na koridi a ne pemzionere nezasticene
Oduvijek me zanimalo kakva situacija vlada na sprovodima ljudi koji poginu na ovako tragikomičan način. Svatko želi časnu i junačku smrt. Ili su pokošeni teškom bolešću. Tamo barem izraziš saučešće i opsuješ tu bolest "Jebeni rak, truju nas" i slično. Šta pričati s ljudima na ovakvom sprovodu? -"Jebo mater kako se odvezo" -"Šta ti je život, danas te ima sutra si pod bikom" -"Tko je kriv?" -"Šta ćeš, dešava se (?!)"
Nije htjeo ZG da ga pomuze!?!
rip