Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tužno je što nitko od Bošnjaka ne svata da je genocid legalizovala Amerika i Dejtomn i da je Amerika koja je stvorila i čuva četnitet eres. Bjedno je da nitko od podmuklih Bošnjaka ne pokreče pitanje raskida diplomatskih odnosa sa genocidnom USA, Briselom i Srbijom. Onda, rjetki pošteni Bošnjaci, spremte se spremte da genocidaši otmu haman pola Bosne i pripoje Srbiji uz pomoč Amerike. Zato ne gubte glavu i mudro razmišljajte. SVE je dogovoreno.
jebu vucica sa svih strana... ne moze pickoustasti na dvije stolice... ili lijevo ili desno ,,vuk dlaku mijenja ,ali cud nikad.
jasno ko dan, pritisak na dodika za imaginarni referendum, a za uzvrat srbija ostvari profit na političkom planu, a mi opet gledamo kao zbunjene ovce .
Opet trgovina sa Amerikancima. Šta dobiti za Kosovo? Možda RS? Možda par desetina milijardi?
Najveći zločinac današnjice dolazi u BG kod svojih poslušnika, sluga i izdajnika. Prodaje se Elektroprivreda za stine pare. Šta je sve Tito izgradio, ovi prodaše u bescijenje. Tako je u čitavoj Jugi. Na kraju će još ogoljeni narod prodati, i postaćemo robovi. Za bolje i nismo kad smo onakvu državu rasturili.
*bivšoj Jugi, da se mrzitelji Jugoslavije ne uvrijede
@ferrachi Neće ga niko smaći, jer to niko ne smije, a mjere bezbjednosti su neviđene. Kakav crni posao, pokupovaše sve firme za jeftine pare, ljudima će otkaze podijeliti, i još će struja poskupiti. Tako je to kad si svjetski policajac, sve se može.
Biden bi trebao da shvati da Bog sve vidi i sve zna i da shvati da na ovom svijetu i grijeh je nasljedstvo pa tako neka pazi sta ostavlja svojoj dijeci. Kao roditelj mogu reci da je puno lakse kad se ti patis i ispastas zbog sopstvenih grijeha, a da gledas svoje dijete da se pati a znas da nije to dijete to zasluzilo vec da si ti to prouzrokovao onda je to nesto sasvim drugo
Satan himself -.-
vecina novinara su risto djogo i smiljko sagolj.