Komentari (392)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babo mi je pogino u ratu za Bosnu... Al bih volio da se hoce raspasti u 300 komada pa da ovi politicari sto seru postanu fukara i jad kao mi kad im se fotelje izmaknu ,... Daj mi platu 2 milje i normalan poso pa nek se zove srbija... Boli me **rac
Neće oni biti fukara, opet ćemo mi biti fukare
Ma malo ti je 2 milje bez 5 nista
Sad je Vucic kriv sto je obezbedio vakcine i za svoj narod i za komsije? A sto vasi politicari nisu. Ogromna vecina naroda u Srbiji zeli normalne odnose sa Bih, da se okrenemo ekonomiji, dizemo plate u regionu, saradjujemo. Valjda je buducnost u tome a ne u pricama o ratu,u mrznji?
Ovo je isto da Zidovi zahvaljuju Adolfu Hitleru.
Žao mi raje koja se nervira nemoj te gubit živce vjeruj te ni da se oni ne sikiraju za nas
Bill Gates u govoru prije 17 godina: ,Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi, to će se povećati na oko 9 milijardi. Ako napravimo stvarno jako dobar posao s novim cjepivima, zdravstvenim uslugama, reproduktivnim zdravljem, mogli bismo to spustiti za 10-15 posto.' Očito je odradio ,dobar posao'. Pomaže mu ,filantrop' Vučić...
Ni po cijenu života ne bih od ubice i snajperiste tražio pomoć.
Eee bože dragi ne ide sve u finu materinu.
hvala ti Alexa, dođi opet na brdo i pucaj na nas.
Nermineeeee,haj kod srrbaaa neće ti ništaa !!
Tačno da me više stid reći da sam iz Sarajeva. Ovo je vrhunac poniženja.
Dobro je da se narod spasi, al' kakva li se mucka valja iza brda?!?!?!?
ahahaha vučić snajperisao po sarajevu, u realnosti lik ne zna da otvori kišobran
Vucic se vama raduje i također zahvaljuje , jer kad nece Srbi hoce ovi magarci iz Bosne .
Ne bi me iznenadilo da elBake sa sebiLJom ode i vakciniše se.
Narod se sad leti vakcinisati, a za 10 godina Bog zna kakve ce posljedice biti ili sto vise ko ziv ko mrtav. Bujrum i dalje u Beograd.
žalosno...po bezbroj osnova
Vakcinu su kupili građani Srbije, nije Vučić tu kupio ništa i ako se već nekome zahvaljuju, to su građani. Sa druge strane, koliko čovek mora biti jadan, da prevali 300 km u jednom pravcu, da se vakciniše u drugoj državi i da crta srca po knjizi utisaka i Vučića u njemu. Možda su njegovi botovi.