Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nažalost izgorio samo jedan moderni obrazovni centar turbo omladine
O cemu ti pricas druze, pa Srbija bar ima autoput od krajnjeg severa, od granice sa Madjarskom, do juga do Makedonije, kao i od Nisa do Bugarske i od BGa do Hrvatske. Gdje je autoput BIH, Crnoj Gori, Albaniji? Gdje su im plovne rijeke i rijecni saobracaj. Nije niko idealan, ali mnogo gore od Srbije ima.. Uostalom, kakve ovo veze ima sto pises na ovu temu?
Ni vicevi nisu, što su nekad bili !
@evro ...server je 286...na 16 MHz...dos 5.22...
Šta je ovo sa klixom?? Stalno se javlja poruka: Veza sa serverom je resetovana prilikom učitavanja stranice. Web stranica je možda privremeno nedostupna ili je prezauzeta. Pokušajte ponovo za par trenutaka. Ukoliko ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežnu konekciju vašeg računara. Ako su vaš računar ili mreža zaštićeni firewallom ili proxyjem, provjerite da li Firefox ima dozvoljen pristup Webu. Kako se izvršio remont sve nešto naopako.
to je zato sto je Mesica ugostio u emisiju
Da bi Srbija smanjila razliku u razvijenosti sa zemljama koje su prošle kroz tranziciju, potrebno je da godišnji rast BDP iznosi 10 posto, a kroz padove od 1,6% Srbija će u idućih 20 godina biti najnerazvijenija zemlja Europe i zbog toga se i dalje očekuje veliki izlazak Srba u druge zemlje... Srpska infrastruktura 2012 godine je na razini EUiz 1956 godine... mnogo toga nije izgrađeno zadnjih 20 godina, a ono što je državno vlasništvo je u vrlo lošem stanju, gdje treba Srbiji oko 15 milijardi Eura da dovede na razinu današnje Češke.. Srbija je sada na 25 milijardi duga s povečanim zaduživanjem kod MMF-a, gdje će do sredine iduće godine doći do 30 milijardi iliti na gotovo 65% BDP-a i preći Hrvatsku , koja je gotovo zaustavila svoje zaduživanje..
Koga si ujeo crni Ivane?