Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SENTINEL 13.08.2010. u 20:57 A da se ti drzis Ade CIGANLIJE ?? Sta mislis ? ?
Splicani su i dalmosi dobri ljudi i neserite ja sam sarajlija i znam da nas gotive a srbi su krivi sami sto ih mrze a sto li ih mrze hahahahah
Split 13.08.2010. u 15:38 TVOJE PRAZNJENJE CRIJEVA NA POGRESNU STRANU NA OVOM PORTALU JE U SUPROTNOSTI SA ZVANICNOM POLITIKOM HRVATSKE VLADE . KRETENI POPUT TEBE PREBIJAJU I TU KAKO KAZES FINU GOSPODU IZ EU .
BRAVO!
E MOJI SRBIJANCI! KAKO STE SAMO NAIVNI! A KAD BEJAH U BEOGRAD SVUDA IM PLAKATE HRVATSKOGA MORA, TE ONI SA ODUSHEVLJENJEM U NJIH GLEDASHE... JA SAM IM REKO DA NE IDU AL DŽABA....
Jesu arogantni ti ku,rvati hrabri sad gllume neke opasne a i djete malo zna da nisu imali nato na svojoj strani, da nisu zakuvali ra.t u bih i da se tuđaman nije dogovorio sa Zlobom dobili bi po zubima samo tako opet bi bili na bleiburgu i bezali u australije i argentine, al sad se oni ko fol duvaju sad su oni oluja opasni i te sve pricice ali sve u svoje vreme. Nego Hrvatska je danas toliko arogantna a zaduzena je vise nego Srbija,Slovenija i C.Gora skupa to su danasnje informacije. Jedna godina da jim ispadne i da nemaju turista ko svake godine propali bi ko grcka i jos gore jer lepa njihova i nije vise njihova nego od stranaca cak jim hteo sanader i Brione prodati pa se uzbunili neki a sve ostale otoke,zemljista i kompanije su vec odavno prodali a jos duzni povrhu za sve to hahahaha neka, neka.
nosim prelijepa iskustva iz omiša,kaštela,doduše nisam srb,njih im ne spominjite,na kraju krajeva ko ih voli
dalmatinci su po kulturi tu negdje kao i mi bosanci,znaci kulturniji od srba a nekulturniji od zagrebcana.ja idem svake godine u mkarsku i nisam jos nista neugodno dozivio.
@split ma znaš šta ti mi nećeš pokvariti lijepe utiske.Više od 20 godina dolazim u HR na more i super mi je,malo je idiota poput tebe, a ti finoj gospodi iz eu fino p.u.š.i svaki dan..
pa šo brete idete u rvata i rvacku imate griču jal bulgariju,iđita tamo
u Hr ne treba ici jer opasno bolesni nacionalisti imaju veliki uticaj u svemu. cudno je da ovakva HR, puna mrznje, narkotika, narkomana, racista... prilazi EU, a da jedna Srbija, koja je uvek bila otvorena za sve, ima toliko nerazumevanja na tom putu.
\"U najkraćem, lani smo u srpnju imali 29.534 gosta, a ovoga srpnja 40.726 gostiju, što je povećanje od fantastičnih 30 posto! Nadalje, prošlogodišnjega srpnja u Splitu je ostvareno 103.499 noćenja, a ovoga 133.825! \" muslimani i srbi samo zauzimaju smjestajne kapacitete finoj gospodi iz EU i Australije
Bila sam u HR na moru, i ne nosim nista nego vise nego pozitivna iskustva. Blizu, more cisto, cijene vise nego pristupacne.
ne trebaju nama paradajz turisti Srbi i Muslimani, stoga nemojte ni dolazit
@zasto frka eeeeeeeee...kad se sjetim marisane na stradunu..