Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooooo orle sinji ticu mirisi travu odozdo pravoslavicu! Oooooo gusle,slanino,rakijo,tablete I popisana vodice kako cu bez vas ooo E raja fakat fecera samo se malo potrudite I same suze lete :)))
ZA AKA.DEMIK-TURSKO KOPILE STETA STO SE SMRCU ZAVRSILO. A TI C*TNICKO KOPILE FASI*TICKO KOJE DAJES KOMENTARE PROTIV BOSNJAKA ODNOSNO MUSLIMANA.KUPAJ SE PAPIROM.PERI AUTO PAPIROM KAD TE PTICA UKAKI PERI PAPIROM.SVE TI LIJEPO OPERI PAPIROM.NEZNAS NI G*ZICU OPRAT A KOMENTAARISES.TI SI ATEISTA NISI VJERNIK JER VJERNIK NE BI TAKO GOVORIO.ZELIM TI KRATAK ZIVOT I IMPOTENCIJU.\"SELAM ZA AKA.DEMIK-a TURKOG-KO PILE TA\" \"SELAM ZA AKA.DEMIK-a TURKOG-KO PILE TA\"
Idi ti stoko seri po svojoj Bosni smrdljivoj, Novi Sad je jedan moderan prelep evropski grad kakav muslimani nikad nece videti ni izgraditi jer niste u tom opsegu civilizacije...to je za vas pojam...ti sad mislis da si sad faca jer je tek pre mesec dana stigao adsl u tu tvoju mahalu, pa si ga prvi uveo, jel?
idi s.e.r.i. po novom sadu, nemoj nama ovde pricati!!! OVO JE VIC DANA!! PRESMIJESNOOO!! Sta\'s sad!?:D
Isto tako, ako bi usorili beton na 0 KM onda bi se on pretvorio u H20? A ako bi ganjali beton na 50 km onda bi dobili vodenu paru pod pritiskom? Svaka brzina vode od 51 Km dala bi gipsanu kisu?
Ma j.e.b.o i Srbe i Bosnjake i Hrvate, nego ako brzina od 100 km pravi od vode beton, onda bi mogli da napravimo letece kuce od vode?
Pišem moderaciji koja dozvoljava ovim bolesnim skotovima da se raduju smrti čoveka, samo zato što je Srbin. Znate šta, smo vi tolerišite ove bolesnike, neka pišu da svaki Srbin vidi koja ste stoka. Serem vam se na Srebrenicu, ponovila vam se 10 puta.
jos jedan gl..pi s..in.
@novisad,što se ljutiš,da nije budala kome bi se smijali,btw zar ti nemaš novisad-x
vrlo jednostavno, ovo je dio predizborne kampanje - raspirivanje nacionalne mrznje...
Nemam reci koliko zalim vas BOLESNE sa tim komantarima...jedan manje i na taj fazon...UZAS!!! Crknite u svojoj bolesti, septicka jamo covecanstva. Prvo ne znam sta Sarajevo x briga za ovakvu vest, a drugo ne znam kako vas nije sramota tog vaseg Alaha s obzirom da ste kao dobar narod i tom, islam plemenita religija itd...UMOBOLESNICI, Bolesnjaci glupi!
pa gdje ti ovo nije smijesno?? jest tip glup do bola!:))) mozda je dok se penjao slusao pjesmu od r.kelly-a \"I believe I can fly\":)))))))))))))))))))))))) heheheheheehhahhahahhhhehaueeeieeihheeheahaaaa
Pa ebiga sad, takvo pecanje riba nisam jos nigde video. Al bio bi orginalan do bola
A ova vest se moze komentirati, a? Verovatno jer je Srbin poginuo, pa da se narod veseli. To i lici na vas muslimane.
Ja pogoden nisam ni umro ni pao samo sam morao skociti dole nastavit cu tacno tamo gdje sam sta Izronit ce...hoce qrc