Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strani mediji izbrojase hiljade i hiljade gradjana...a sarajevo-x ih je izbrojalo stotinjak, garant ste brojali ljude na slici...jad i beda od novinarstva.
Šatro Srbi fini, to lafo nije prava slika Beograda. Nek se sjete prošlog i onog predprošlog i još onog rata još prije pa da vide kako su fini bili. Da ne pričamo o demoliranju ambasada u \"civiliziranom\" Beogradu prilikom priznavanja Kosova, itd.
Gadi mi se ovaj portal, gadi mi se zaista istinski što administratori ne rade svoj posao već na svakoj vijesti dozvoljavaju nacionalističke komentare. Poštovanje ne možete imati prema nastradalom čovjeku. Odmah na nacionalizam, a pogledajte malo šta se dešava kod nas. Dečka ubili u tramvaju, drugom pucali u glavu, ali ne, najbitnije je da se pogane stvari dešavaju kod komšija, a uporno zaboravljamo sami sebe. Dosta od mene. Ovom nesretnom momku neka je laka zemlja. A zla je uvijek bilo, i nažalost, uvijek će ga biti.
@Morbidni ste Nisam nacionalista i ne trpam ljude u isiti kos, ali spusti malo lopticu. Sad odjednom u Srbiji ispadose najhumaniji ljudi. Gdje li su bili da se usprotive kada su od 91. do 95. kolone dobrovoljaca iz Srbije dolazili i klali po Hrvatskoj i BiH. U te dvije drzave, Sarajevu i Zagrebu posebno, zive jako dobri ljudi. To mozes vidjeti na tome sto Srbijance i dalje dobro primaju, iako dolaze iz zemlje koja im je strasnu patnju prouzorkovala...
Nije nekoliko stotina, nego na hiljade i hiljade Beogradjana, ceo Trg Republike je bio krcat ljudima danas, a ispred Francuske ambasade kolone ljudi, kao i hiljade gradjana Novog Sada, NIsa i drugih vecih gradova u Srbiji! Sram vas bilo, ne mozete da prenesete ni ovakvu vest bez zluradosti! Nasilje ove vrste, na zalost, moze da se dogodi i u Sarajevu i u Zagrebu- pitanje je samo da li bi se tu toliko gradjana podiglo na noge i iskreno osecalo stid i bes zbog toga sto se desilo. Mislite o tome...
a zato ti nisi namazan majmune nacionalisticki, samo tu serendas. . bas te sad zamisljam kako kad se po sarajevu sranja desavaju stajes u odbranu onih koje saketaju. popisanko jedan. .
idi i ti malo u bg da te isprate kao i francuza, stoko primitivna!
Joj kako pricate gluposti ogranicene budale!! Sto li se malo ne zabavite svojim jadima i time sta se radi po ulicama Sarajeva i sto neduzna djeca stradaju izbodena nozem na sred tramvaja i da ne pominjem slicne horor scene.....bagre svugdje ima nego eto clanak dusu dao da se vi negdje ispraznite
Kako je ova srbadija namazana boze sacuvaj : ( Prepali se France SRBE NA VRBE !!!
srpski, prvo te prebiju na smrt, onda te ko fol zale i kenjaju o BG kao gostoljubivom gradu
Srbi su inace poznati ko druzeljubiv narod i ovo nije prava slika Bg-a, tako da mi nije jasno kako se to moglo dogoditi( kao i incidenti u pragu, 92-95, itd)
odajte i poštu onima koje ste pobili u BiH kad ste tako kofol fini
Nikad se ne ponovilo........... RIP