Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin" .. a čojk nije ni vojsku služio
koliko dugo ce smrdija balansirati izmedju nata i rusije ostaje da se vidi
Pa pola država u Evropi nije u NATO. Vi mislite ućićete u NATO i riješićete probleme oko nezavisnosti Republike Srpske. Ne ide to tako jarani.
@TrebinjeRS ko spomenu rs
ko vas pita, uci cete i to s pjesmom
Znači ništa od BiH u NATO-u!? Kakav bedak za bošnjačke županije!
Piši Sakibe tužbu protiv Srbije što neće u NATO!
Сердце России лежит в Сербии. Россия и Сербия - совесть мира.
Srbija je bila vojno neutralna i 1999. pa je to nije zastitilo od zlocinackog, nacistickog NATO pakta. Irak i Libija su vojno neutralne zemlje pa su NATO nacisti ubili stotine hiljada Iracana i Libijaca. Srbija samo sa Rusijom, samo sa Rusima, a sve ostalo su suplje price.
Nepotpuna vijest, on je rekao da nikada nece biti clanovi ODBK niti NATO-a ali da zele dublju saradnju sa ODBK, a pre mjesec dana je bilo dublju saradnju sa NATO-om dok je sa njima pricao. Realno mislim da Srbija dobro radi sa ovim, treba koristiti sve moguce pogodnosti datog trenutka. Pa jedna Slovenija ugosti Putina.. nije da go vole, nego im je to trziste bitno. Samo pratiti sto Slovenci rade.
dok su se neke zemlje jedva iscupale iz ruskog zagrljaja srbija mu danas sve vise tezi....
@klavirdžija naravno, pogledaj zemlje koje su se jedva iscupale... a znas ono pametan uci na tudjim greskama a budala na svojim...znao je Tito sta radi ali losi su mu bili pioniri, pogledaj sve izdajica do izdajice
https://www.youtube.com/watch?v=_4k7sggpn6c Pozdrav Milomiru, mome rodu od Banjana!
https://www.youtube.com/watch?v=_4k7sggpn6c
Pa prije par mjeseci su im dali neke avione i sta jos, niste ocekivali valjda da se onda prikljuce nato-u..
Saradjivati treba sa svima ukoliko je na nasu korist. No Vulin koji ni vojsku nije sluzio je zadnja osoba koja ima pravo prosipati svoju mudrost.
Skupa clanarina, hebi ga
https://www.youtube.com/watch?v=GeUJ-5AsQSA
Kada je NATO u pitanju želi "neutralnost" a kad je u pitanju Ruski vojni savez sa njenim podguznim članicama onda je za "dublju saradnju"???? Kao i obično, Srbija je neutralna i veoma objektivna.