Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko je pocinio ratne zlocine treba da odgovara nebitno kako se zove i koje je nacija u pitanju a sto se vas tice bosnjaka vama je pametnije da pohapsite one mudzahedine kojima je Alija dao drzavljanstvo BiH za koje je dokazano da su pocinili ratne zlocine ili od ulaska u EU nece biti nista jer ce to biti uslov koji morate da ispunite.
@mister_no_ STO NEUHAPSITE DZEVADA GALIJASEVICA I ON JE BIO NA VOZUCOJ SA MUDZAHEDINIMA???
@Preporod-BosnjakaBPS da bi dokazao neku tvrdnju moras imati dokaze a za ove mudzahedine je dokazano da sta su radili i od koga su dobijali placeve za kuce stanove itd. kao nagrade za pocinjene zlocine i jos su u BIH.Sve dok se BiH ne resi mudzahedina sa Bliskog Istoka nema joj ulaska u EU jer u Briselu znaju da su ti ljudi opasnost po Evropu i bezbednost.
nisi ti dželajlija,ti s dželatlija..
garant se iskreno pokajao za učinjena djela pa ga ovi koji se ne kaju ovako uklonili
beogradska politika je zlo
@Bender Rodriguez nasljedstvo iz devedesetih jarane nedaju normalnom covjeku ziviti politicari zavadjaju narod zarad licnih koristi
..krenuo kod kćerke u švedsku, a sletit će u Holandiji😂😂😂😂tu je to..