Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast,ovo je najbolje rješenje za pošteno zarađen dinar!
Premalo je informacija da bi se branio ili osudjivao bilo ko, ali za ove sto brane taksistu imam da kazem sledece: u BG postoji mnogo divljih taksija koji voze za 4-5 puta vecu cijenu od realne. Mozda je takav bio i ovaj, trazio djevojci bogatstvo za nekoliko kilometara, ona nije ocekivala toliki iznos, zvala drugare koji su izasli da plate i kad su culi o kojem se iznosu radi nisu htjeli da plate, pri cemu je zapoceo verbalni pa fizicki obracun. Ja sam imao iskustva sa takvim taksistima-samo gledaju da prevare, bahati su, neljubazni nekulturni i bezobrazni. Ne verujem da bi neko izasao iz kafica i tukao taksistu uniformisanog koji je trazio iznos sa taksimetra, realnije mi djeluje da je divljak trazio na bezobrazan nacin ogromnu sumu. Ja bi im licno vilicu razbio zbog bezobrazluka. Kazem-malo je podataka, sve je moguce, ali ne branim nikoga pa ni taksistu. Svega ima.
neka je ga ubio,sto je se kurcio,kurcio.,zbog kuja se i glave gube.,pokupis musteriju,dovuces je na odrediste,i mjesto da naplatis pocnu te lemati,ko ga nebi povuko da ga ima.,trebao je ih sve pobiti.,
Svršetak priče nije lijep, ali je zato P O Š T E N ??? Pa nije čovjek lud da ga dvojica upola mlađih tipova cipelare na njegovom radnom mjestu ???? Svi koji misle drugačije, neka malo preispitaju svoj stav i na mjestu sirotog taxiste neka zamisle svojeg oca ili djeda ???
Mislio sam reči da nije lud da " d o p u s t i " da ga cipelare ...
Ovu kurvetinu u zatvor, ovoga sto je prezivio takodjer, a porodica skiknulog taksisti nek plati odtetu...
nisu ni taksisti bas nevinascad, zna me izaci od pofalica do alipasina 9, 10 km. lopovluk cisti
Mora da se vozis sa sarajevo taxijem ja obicno vozim po gradu ali ponekad uzmem taxi mene toliko izadje sa Mojmila do Skenderije.
zar u bihacu imaju taxi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šteta što je zakon nakaradan pa će starcu trebati dobar advokat.
...taj više neće nikoga tući.