Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/kamenicama-gadjali-kolonu-s-t.a.b.ut.i.m.a.-u.b.i.j.e.n.i.h-vlasenicana/120420201 M.A.J.K.U IM K.R.STAŠKU P.R.D.O.S.L.A.VNU P.O.G.A.N.U J.EB.E.M. ! OVA SR.PSKA KRSTAŠKA G.OVNNA TRE.BA P.OK.L.A.T.I I IS.TR.I.J.E.B.I.T.I SVE DO ZAD.NJEG !
američki krstaški fašisti i neokonzervativci poput Buša, Pavela, k.u.r.a.ve Kondolize,dICKA čejnija, ovog žabara Đulijanija i ostale Buišove terorističke bande su uvijek bili pročetnnički orjentisani !
a đe me nađe ... ćetalj
http://www.youtube.com/watch?v=iES-3JfKWO8