Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis da je do Jale da nije do Almira gdje god on belaj :D
Bogami Đala karijera tiblista,koji još reper ne voli da se puca na njegovom nastupu? Btw Đalin pojavljivanje pred kamerama je kralnje seljački. Čovjek rođen za pinka.
Ovaj mali reper Vuk Mob je iz Gusinja..gusinjska omerta..
hahaha ima kalas u gepeku ili mozda na litar sangrije kontroli se otme
Akademik Ferid Muhić: "I onda vidite da je najstariji Rječnik bosanskoga jezika iz 1632. godine, a da je prvi rječnik srpskog jezika, onaj od Vuka Karadžića iz 1815., nastao skoro 200 godina kasnije. I pri tom nije „rečnik“ Vuka Karadžića, nego „rječnik“. Kad pogledate unutar tog rječnika sve je ijekavsko; „dijete“, nema nigdje „dete“, zatim riječi „mlijeko“, „lijepo“, „snijeg“. Nema „snega“. Oblik, gramatika, sintaksa, semantika, potpuno je uzeto i dato, on to otvoreno kaže, iz hercegovačkog i centralnobosanskog, sjevernocrnogorskog, dakle upravo ovaj region. Štaviše, on kaže, onaj u Srbiji liči na govedara i ovčara i vrlo je prost i bez finese, ovaj bosanski je prefinjeniji i ima više poezije u sebi. Vuk Karadžić ga uzima kao osnovu." I samo jedna mala korekcija po pitanju objave, sve se može uzeti kao relevantno, osim grba - grb nije švicarski. U pitanju je bizantska dinastija Paleologa koja je vladala Bizantom od 1261. do 1453. godine. Međutim, bilo kako bilo sve su ukrali.
Jala brat u parove..
Uskoro pjesma o ovom istinitom dogadjaju.
Sad su pravi gangsta shittt
Ja doso radi pluseva
Rep i hip hop je muzika za debile
Srecom idioti nisu pucalu unutra ili na obezbjedjenje.
Bas ono reperski ko u filmovima aaaa ja doso radi pluseva samo
Akademici :D
Akademici :D
Almir ih stigao i u bgu :)
U Jalinoj blizini svi se odjednom raspistolje...
reper koji nastupa na BG splavu? HAHAHAHAHAHA :)))))))