Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nema narkomana u kuci,ne zna sta su problemi
Overdose 100%, nažalost.
Mora da su je ugusili gasovi od one subotnje vojne vjezbe
i prodavace droge treba po kratkom postupku....... doduse ne znamo uzrok smrti, ali zasto bi mlada djevojka tek tako umrla ako ne od predoziranja ?
@ogledalce možda srčani ili moždani udar, ili neki drugi uzrok smrti. Odma vi lijepite etikete ljudima. Pustite da se utvrdi smrt i izrazite saučešće. Laka' joj crna zemlja.
@LucifersSon nisam nista rekla......ali zasto bi mlada zena umrla tek tako.....ako nam mladi umiru tek tako onda se moramo ozbiljno pozabavaviti........a ako sam u pravu onda krivim roditelje.....morali su prepoznati i pomoci.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)