Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što u nas gledate ?
da su ga htjeli ubit\', mislim da ih ne bi zakljucana brava na autu sprijecila
y e b o vas loj da vas y e b o , ja i ne znam sta je to, znam samo da se govedji loj koristi za podmazivanje raznja, a kod jagnjeta ima ono masno sto je ukusno, to jednem jedno dva puta u godini ...
ma njega su postavili srbi, ko sto su bosankog raisa postavili austrougari da mogu da kontroliraju muslimane
kada ce ove muslimanske ex komunjare kad vec nepiju alkohol uz ramazan da se i dozovu i prihvate svoju vjeru onako kako bi to i trebali ha ja vrijeme im je vec jednom da to i javno dokazu.......
Jaooo kakav glup comment. To se odnosi na sav \'\'red meat\'\', znaci including pork! Naucno je dokazano (od strane Europske Komisije) da su Srbi najprljaviji narod u Europi. Kupaju se rijetko, ne peru zube, ne koriste puno toaletnih namirnica, jedan sapun im bude godinu (omg!!), i milijun i pol Srba nema wc! Islamskoj religiji pripadaju vecinom tamniji ljudi. Tamniji ljudi imaju od sebe prirodno jaci miris tijela nego bijelci. Ima veze i sa dijetom (sa zacinima pogotovo!!) ali i sa fisiologijom! I ne-muslimani iz Azije i Afrike drugaciji miris imaju. Za Japance Europljani imaju weird smell. ima i po Srbiji svugdje jagnje na raznju. Jagnjetina se jednostavno jede puno na Balkanu (a i naprimjer u Skotskoj). U Grckoj je jagnjetina national dish! jeli i oni smrde a? Ti ocito nemas pojma o loju. Razlika je izmedju loja kod svinjetine i jagnjetine. Kod svinjetine se moze skoro sav loj jesti, dok kod jagnjetine vecina fat se uopce ne moze jesti!!
Cetnnicka propaganda ne miruje. Ko nekakva bitna licnost da se atentat izvrsi ba na njega. Nece ti proci tvoja smutnja kako bi to nekom drugom serviro cettniku jedan
Pokušaj atentata na vrhovnog poglavara svrb skog tzv re-is-ul-ule-mu Zilkića pocinili su DZ ini, koji mu se duboko uvukose pa ih svrbska zandarmerija nije mogla uociti, Predlazem lijecenje i istjerivanje dzi-na iz ovog bolesnika metodom K o l a c!
Muslimani se vise cuju nego pripadnici drugih religija. To je naucno dokazano na Oxfordu. Razlog je u u tome sto ne jedete svinjetinu i zamjenom svinskog loja ovcjim, koji ima jaci miris. Taj sm.rad znojem izlazi na povrsinu, i samim tim djeluje stetno na okolinu.
@ @Izmetbegivi... \"nemoj da usmrdite nasu lijepu BiH.\" A jest vam lijepa da vasa u.s.r.a.n.a BiH u p.m veca rupa od Albanije Vidi se da su vam skoro ukinuli vize pa nisi imao prilike da vidis sta je lijepo.
kome li je ovaj r.eis da mi je znati...on moze smrdima biti re.is jedino hahah
@Iznetbegovic, pa da vi iz genocidne tvorevine tzv:\"rs\" smrdite to znamo, nista nam novo nisi rekao, smrdite pravo zato kupite prnje i pravac smrdljive srbije i rusije, nemoj da usmrdite nasu lijepu BiH.
Hm, nesto tu ne stima, \"pokusaj atentata\", \"prisli autu i nisu ga mogli otvoriti jer je bio zakljucan\", e sad me interesuje zar \"atentatori\" nisu mogli otvoriti vrata a imali u planu izvrsiti atentat?? Samo jos da su rekli da su \"atentatori\" molili zilkica da izadje da izvrse atentat, posto je on to odbio oni su se udaljili. Mogli su i to jos napisati nebi nas nista od sanu i njihovih poslusnika iznenadilo.
kAKO MU TABLICE ZAPAMTI?????STO TE UE UBI TUTA BUGARIN.
Ja sam poturčeni potomak krezave Munire Subašić , predsjednice udruženja \"KU.RVE SREBRENICE\" i zaglavio sam u septičkoj jami u Potočarima - Republika Srpska , i smrdim....
Ovo shikaniranje IZ-e postade gore od majorizacije Hrvata! :)
Zilkic je pravi musliman, a ne ko ove nase Bošnje.........