Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
svaka cast! dobro si ih opisao!
Srbija konacno ima drzavni vrh kojim moze da se ponosi... Nikolica i Vucica!
Sva podrska Predsedniku Srbije Nikolicu... Mislim da je pokazao da je vrlo odgovoran i sposoban drzavnik!
U ovom trenutku ovo je veliki uspjeh Srpske Vlade i Predsjednika Nikolica!
HVALA GOSPODU DA SE NA BALKANU NESTO RESI I MIRNIM PUTEM.
K&K od dede Koste Kraljevica, ukaljao si ugled svog slavnog dede. Prevrce se u grobu manastirskom.
Од кад су испрашили Турке у Србији минарет зову другим именом -звоник водоравно.
Ovo dosta govori o ozbiljnosti ove vlade. Imate moju veliku podrsku
@@commi "ZNAŠ LI KOJI JE NAJDUŽI PORNIĆ NA SVIJETU ?? - Je.ba.val.a TURSKA srbiju 500 godina xD ;D ;D ;D ;D SRBIJA = SERVIS . " Turska heI3ala a Bosnje naheI3ale. Turci platili da ih ne vode k sebi. Tako se ponasa ili sa k0piladi ili sa maloumnom djecom, a vuk0heI3ina Bosna im je dobro dosla kao rezervat za mentalno zaostale. Hoce to od lncesta.
Vucic je glavni
Srbija ima ljude od integriteta na celu drzave, a to je prepoznato u medjunarodnim krugovima kao jak potencijal.
Sto se kaze, sa reci na dela. Svaka cast, pokazujete kako treba da se vodi drzava.
Ovo je dobra stvar za Srbiju, Cestitke
Samo sloga srbiju spasava, a ovo upravo govori o tome. Ovi je prva vlada koja se pridrzava tog nacela
Nikolic je pravi narodski predsednik, svaka mu cast
Samo jedan u nizu dobrih poteza ove vlasti. Nadam se da nece nesto da uprskaju.