Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim Muslimanima od srca čestitam Bajram!
Svim Srbima islamske vjeroispovjesti čestitam Bajram.
RESPECT
aha. Prosvijetlio si me.
Ja kako znam, ako si rodjen u Srbiji, onda si Srbijanac is.lamske vje.roispovjesti. ;-) Bo.snjaci su izmisljena nacija. Tacka.
koji je konj ovaj jusufspahic (zajedno sa zilkicem)... samo im dodju cigani da se najedu a on ko nesto vazan sto ga neko podrzava... jadno i jadan pokusaj Beograda stvaranja unutrasnjeg sukoba u Sandzaku! BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
Svim Jusufspahićevim Srbima muhamedancima voistinu Sretan Bajram.
Hoces mozda i krevete? To je bogomolja a ne hotel. Sve ljendoguzi. Kakav ces biti vjernik ako ne mozes da se udostojis.
\"Pozivamo sve naše prijatelje i ljude dobre volje da se priključe našoj proslovi\", rekao je Jusufspahić. Naravno, bice ih ali u velikom ce biti srbi i to pravoslavni. Bosnjaci u Srbiji imaju svoju Islamsku Zajednicu sa na celu sa r. ulemom Mustafom ef. C. Bajram Serif Mubarek Olsun i vama.
JBT DAJTE LJUDIMA STOLICE.......... CCCC..........