Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, kad cujem da je srbin nije mi zao...kazna stize sviju na jedan ili drugi nacin....
To je pravi musliman!
Vjerovatno Alkohooool. Ubica No1. Ni danas mi nije jasno kako je Alkohol legalan a Trava illegalna. To jednostavno nema nikakvog smisla. Iako u suštini treba ukinut i jedno i drugi, al eto. Valjda taj Alkohol Gay Lobby !
Kako, koliko, sa kim i kada. Sve su to vrlo bitne stvari kada je u pitanju "umjetnost" ispijanja alkohola... :) Žao mi mladog naroda što gine bezveze. PRVO I OSNOVNO, AKO SI ODLUČIO DA PIJEŠ TAKO DA SE OPUSTIŠ, ODNOSNO DA POPIJEŠ "MALO VIŠE" ... NE VOZI. ILI AKO IPAK HOĆEŠ - MORAŠ ... VOZI SAM.
@svi Jeste više dosadni sa tom pričom "Treba znati" "Treba imati mjeru" "Treba ne vozit" itd itd. Pa jel vam više jasno da to ne funkcioniše, ako se i budeš čuvao tako što nećeš piti kad voziš pokupit će te budala koja neće pazit. Ukinut zlo i riješit problem. Ali "ne, nemojte ukidat" kmeči pokvareni narod. Onda dobro, ginite i šutite!